![]() |
|
PEUGEOT 206 mugen 4 lü cam rüzgarlığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 Saat 15:59 |
internette dolaşırken bu ürünü gördüm ve araçlarda gördüğümde hoşuma gidiyordu benim aracımda 206 rollandgaros 2000 model aracın regi standart yeşil biliyorsunuzdur acaba alsam güzel durur mu fikirleriniz nedir ??
ve uyar mı acaba 206 için diyor ama fotolarda yeni kasa gösteriyor.. ![]() camlarada ileride film yaptırmayıda düşünüyorum sanki güzel duracak gibi :)fiyatıda 38 tl.. |
|
![]() |
|
Night ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam özel mesaj atmıştım ama mesaj kutusunda sıkıntı var sanırım cevap verdin ama göremiyorum bu ürünü nerden buldun acaba
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu resimdeki araç bluetazz adlı üyemizindi satıldı.
ayrıca 206+ ile 206 nın kapı ölçüleri herşeyi aynı hepsibuarada hizlial gibi bir çok sitede bu ürünü bulabilirsiniz. |
|
![]() |
|
Nefretnet ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefretnet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ROLANDGARROS ta nasıl durur acaba ya yeşil siyah .. :)
|
|
peugeot 206 roland garros
|
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
bence güzel olur.
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
arkadaşlar. bu ürün üzerinde biraz daha duralım. mesela ben mersindeyim we üründen bulamadım mersinde. mecbur şehir dışından sipariş wercez fakat araç üzerinde nasıl duruyor ? honda civic lerdeki mugen rüzgarlık gibi şahane bir görünüşü olcakmı ? bu ürünü kullanan warmı ? araç üzerindeki duruşunu bi görsek fikir sahibi olur sipariş werebiliriz
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
aracım 307 ben aldım ve monte ettim ilk önce düşünüyordum sırıtırmı diye montajdan sonra tüm arkadaşlarım çok şık durduğunu söyledi
![]() |
|
![]() |
|
burak206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp
|
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
Bende partnere alacam :D
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
307 tartışılır fakat 206 olmamış :S başlangıç noktası yani dikiz aynası üstünü becerememişler. çok basite kaçmışlar yaaaaa
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
benim aracın kelebek camında çıta var ve rüzgarlığın bittiği yer ile çıta tam denk geliyor görüntüde orjinal gibi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Faydası vardır belki ama Ormak yazılı şahinler geliyor aklıma ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kartala nasıl oturmuş arkadaş yaa. bizimkilerde çok çakma duruyor :S
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
camlara film uygulaması yaparsan bence sırtarmaz ama filmsiz çamda nasıl durur oda başka bir soru
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaslar beyaz 206-206+ deneyen varsa resmını ekleyebılırmı acaba nasıl duruyor merakettımm .
|
|
![]() |
|
ginger ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
206 ya göre şık rüzgarlık önerilerinize açığım
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
mugen aldığın zaman hepsi aynı duruyor. dışarıda 70 tl. dediler. hepsiburada dan aldım.49 tlye. yukarıdaki fotodaki gibi sadece dikiz aynasına gelen kısmı pek hoşuma gitmedi benim. ama işlevi iyi bir ürün ben araçta çok sigara içiyorum. kışında yağmur hep içeride oluyor. faydasını görücez. ödrt cam içinde tavsiye ederim. iki camda pek hoş görünmüyor.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |