![]() |
|
106 s16 tekleme sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Narko ![]() 1. Vites ![]() ![]() 29 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2009 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de aynı sorun wardı kelebegı temızlettım dunyanın kırı cıktı .. sorun cozuldu
|
|
NOT GTI !
|
|
![]() |
|
quicksilver46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı quicksilver46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar aracım 106 quicksilver aracım bazen kendiliginden devirsiz çalışıo devir yükselio ve patlamalı çalışıo gaz yemiyor böyle çalıştıgı zamanlar dumanda atıo aracı bilgisayara baglattım okuyamadı bilgisayar sorun sensorlerden birinde olabilir diye düşünüoruz ama sorunun tam olarak neyden oldugu bulup o parçayı deiştirmek istiyorum sadece yardımcı olursanz sevinirim iyi günler şimdiden teşekürler .
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
arkadaşlar bendede 94 model 106 xsi var 1,6 motor beyin bulamadık turbocu aziz karbüratör ve distribütör taktı araç başlarda iyi çalışıyordu ama conta yaktı yaptırdım şimdilerdede teklemeye başladı fan hiç durmuyor devir saati bi aşa bi yukarı oynuyor 6bin devirlerde ucak gibi giderdi şimdi gaza az dokunmayla 8bini geçiyor birden ama araçta sürat yok ve harareti çabuk çıkıyor sol akısl*gzım birde oda takır takır ötüyor araç karbüratörlü tek boğaz pejo 205 1,6 dan sökülüp takıldı hepsi neden yapar bunu cıvıc lerle yolda 3viteste dalga geçiyordum durup durup geçiyordum şimdi 5te bile 120 zor görüyor boğuldu saki gaza yüklenince patır patır yapıyor kız arkadaşıma rezil oldum yolda kaldım fan aküyü bitirdi ya
|
|
change
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yeni konu açmanı tavsiye ederim! ordan devam edelim. bu konu 2009'a ait ve sana cevap gelmez burdan.
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
xjackpotx64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2016 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xjackpotx64
Konuyu hortlattım ama yazma gereği duydum tam 8 aybu tekleme problemi ile uğraştım, yok enjektör dediker baktırdık, buji dediler,buji kablosu dediler, oksijen sensörü dediler, motor dediler, gaz kelebeği dediler hiç biri care olmadı taki bir usta rolente motoru diyinceye kadar. 90 tl sıkışmış, değiştirdik bitti gitti. Dünya varmış. Araç özellikle 1. Ve 2. Viteste kalkışlarda gaz yimiyordu. Birkaç kez bas çek yaptıktan sonra düzeliyordu. Sonra tekrar yapıyordu. 3.4.5 viteslerde giderken bile yapıyordu. Ama şükür kabus bitti :-)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |