![]() |
|
Peugeot 106 Usta Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2016 Saat 21:51 |
Arkadaşlar Selam,
Araçta mekanik olarak bazı işler yaptırıcam, kafama göre usta bulamadım. istanbul anadolu yakası usta tavsiye edecek olan var mı? mümkünse pejolardan çok iyi anlayan, kazıklamayacak usta olmalı. Yani aynı araçtan defalarca tamir etmiş yalamış yutmuş, arızayı tespit ederken nokta atışı sorun şu parçada diyebilecek biri.
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
KidCabrio307 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KidCabrio307
![]() ![]() ![]() ![]() |
Böyle usta olsa can kurban
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendi aracımın bakımlarınıda yaptırdıgım erdinç usta var pendik oto sanayide kafkas oto 0532 063 04 23 nolu numaradan ulaşıp numarayı benden aldığını söylersen ilgilenir
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
ümraniye sanayi kalender oto şuayip usta
bostancı sanayi pejocu harun usta herkes bunları tavsiye edip duruyor ben hiç gitmedim ama harun ustaya götürücem önümüzdeki ay aracı
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
şuayip usta kendine dükkan açtı ama artık eskisi gibi ilgilenmiyor diye duydum harun ustanında fiyatları yüksekmiş siz erdinçe gidin yardımcı olsun tecrübeli temiz bir arkadaş para için bir sürü iş çıkarmıyor, arızanız sorununuz neyse sadece onun üzerine yoğunlaşır
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Merhaba,
Cevaplar için teşekkürler. Harun ustanın dükkanı hep dolu, önünden geçerken hep bakıyorum. Bir ara uğramıştım yine işi çoktu, nedendir bilmem ama çok cool tavırlar. Sanki iş yapıp para kazanmak istemiyor gibi hareketler. Ok dedim bir daha da gitmedim. Ama bu benim hissettiğim arkadaşlar tabiki buradan kimseyi kötüleme niyetinde değilim. Gökhan Bey Erdinç Usta nasıldır? Araçta aks boşşluğu falan var. Onlar tamamda bir de kıl arıza diye adlandırdığım bir problem var. Krank sensöründen şüpheleniyorum. Şehiriçinde çok dolaştığımda rolanti sapıtıyor birden sıfıra inip 10 a çıkıyor. 15-20 dk da bir 3 sn içinde iki kere oluyor ve araç o arada istop edebiliyor. fikri olan var mı? Yani Ben bu tip durumlarda hadi git bir krank sensörü al gel değiştirelim deneyelim diyen usta istemiyorum. Gidiyoruz alıyoruz parçayı arıza başka yerden çıkıyor. O parçaya boşuna para vermiş oluyoruz Selamlar
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
erdinç iyidir diğerlerinden farkıda mümkün olduğu kadar emin olmadan şu parça bu parça dememesi. Benim aracımında zorlu bakımlarınıda yaptı egzantrik zinciri değişimi gibi memnunum dizel araca turbo sesi hariç benzinli gibi biniyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
O halde bugün gidip bir görüneyim, geleceğimi söyleyebilir misiniz kendisine? 17:30 gibi orda olurum. Gökhan Bey müsaitseniz siz de gelin tanışmış oluruz :)
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
sen gitmeden bir ara ben sarıyerde çalışıyorum o yüzden gelmem zor anca cumartesileri oda her hafta gitmiyorum pendiğe 0532 063 04 23
Düzenleyen GökhaN - 19 Nisan 2016 Saat 13:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |