![]() |
|
106 benzin ve gazı içmeye başladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
medcvt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2015 Konum: burdur bucak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2016 Saat 20:34 |
iyi forumlar arkadaşlar 106 xr kullanıcısıyım ilk önce şunu anlatayım ben benzin deposuna şu katkı maddelerinden koydum 1 veya 2 ay sonra benzin hortumu delinmiş hortumu değiştirdim benzinde çalışırken araçta gaz yememe tekleme gibi sorunlar oluyor ama gaza geçince böyle bi sorun yok fakat benzin ve gaz tuketimim biraz arttı birde ben bu aracı almadan once benzin pompası değişmiş sorun benzin pompasında olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum ....
![]() |
|
![]() |
|
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun,bence benzin enjektöründe bir sıkıntı olabilir.Benzin pompası ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.Benzin deposuna ilave ettiğin katkı maddesi yüzünden enjektör sorun çıkarmış olabilir.Lpg de sorun yok diyorsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |