![]() |
|
Alacağım araba ile ilgili 2 kaç soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
AhmetKondi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2016 Konum: İstanbul - Şile Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetKondi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2016 Saat 23:06 |
||
Arkadaşlar 106 quicksilver alıcam Allahın izniyle adamın dediğine göre çok temiz bi araba buldum biraz tuzlu ama katlanıcaz artık.Değişen boya hasar kaydı kazası yokmuş. sahibinden ilan kodu: 265406603
12/12/2014 74639KM
12/12/2012 55069KM 16/12/2010 40791KM 17/12/2008 37902KM |
|||
![]() |
|||
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bana fiyatı çok yüksek geldi açıkçası. Kimse yoğurdum ekşi demez o yüzden adamin dediğine bakma iyi bir ustaya göster. Bide boya yok demissiniz ama on çamurluk ile kapı arasında bariz boya renk tonu var dikkatimi çekti. Belki ışık yanılgısı olabilir bilemiyorum
|
|||
![]() |
|||
AhmetKondi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2016 Konum: İstanbul - Şile Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetKondi
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
çamurluğu 6-7 kişi söyledi sanırım boya var orda gerçekten.
|
|||
![]() |
|||
popeyes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
||
bu paralara aynı modellerde 206 bulursun daha memnun kalırsın nacizane tavsiyem.
|
|||
gelmiş geçmiş en iyi coupe 406 coupedir.
|
|||
![]() |
|||
ssakyel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2015 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
||
Uzak dur fiyat çok yüksek.Bir iki lira daha koy punto al.
|
|||
![]() |
|||
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
||
206 alın , 106lar artık bu fiyat olmamalı.
|
|||
![]() |
|||
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
||
benim resimlerden gördügüm sol çamurluk değişmiş yada boyanmış
|
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
Hemde klimasiz :) bukadar olmaz ben 15 yazdim acaba cokmu yazdim diyordum demekki cok degilmis bu arabanin o camurlugu boyali yakin olsa gidip inceliycem ama uzak bana yanlis anlama 15 liradan fazla etmez 106 quickler bak benden sana tavsiye iyi bi ustaya goster buyuk kazasi yoksa al artik parca degisenler bile is olsun diye degisiyor misal benim arka bagaj degisikmis gecen gun ogrendim ama bagaj havuzunda hic bir islem yok sapasaglam belki arkadan biri tiklatti degistirdiler bilmiyorum bi 206 vardi inan kaputu ondeki araca vurduk ufacik bi hasar hemen degistirdiler enteresan ben tamir olur sanmistim benim sol camurluk degisik on sag kapida macun var ne olduunu bilmiyorum ama on sag camurluk orjinal boyasi var bi kac parca tavaninda gram boya yok yururu motoru on numara kronik hic bir sorunu yok size tavsiyem sase direkler ve tavanda islem boya yoksa degisen bile cok takilmamali sonucta 106 ve istanbul araci cogu 16 yasinda yani normal bence iyi bilen biri baksin araca ama bana sorsaniz dedigi gibi bile olsa o parayi vermem klimasi bile yok kafadan umarim kalbinize gore bir arac bulursunuz
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Yahu ABS yok Klima yok Allah aşkına nedir bu ?
Millet çıldırdı cidden. Ulan şahin doğana laf eden adamlar 106lara 206lara ne fiyat biçiyorlar. Yok hatasız yok boyasız. Yazın sıcakta klima yokken boyasız araç mı soğutacak. Frene bastımı acil durumda değişensiz arabamı durduracak biraz akıl fikir sahibi olun arabaya biniyoruz iki avuç vida konfor ve güvenlik yoksa edeyim hatasına boyasına. 2001 araba abs yok klima yok km almış başını 0km bile olsa 14 yıllık korozyon. Edeceği 11-12 üstü alana da satana da yazık cidden.... Bir de şu son zamanların fenomen sözü "piyasada araç yok" ... Yalan abi . Arabasını satmak isteyen adam almak isteyen adamı bulamayınca satış olmuyor. Bir arabayı satacaksan arabdan emin olup satacaksın alacaksan da gidip karar verip alacaksın. Yakın zamanda corsa aracımızıs attım. 1 yılı aşkın süredir 24000tl de duran ilanı 4 ay önce 25000tl yaptım. Aracımızda sadece öp kaputta boya vardı öncesinden ön tekerlerden ötürü kaza kaydı görünüyordu. Onun dışında dizel düzgün kullanılmış alımlı bir araçtı. ABS-Hız sabitleme-Klima-2 airbag-dizel bir araçtı. Bir kaç alıcı çıktı ama belliydi tipler ucuza kapatma peşinde olan insalardı. Benim o konuda tavizim yok kardeşim mal bu almıyorsan hadi eyvallah deyip gittim. Son olarak ısrarla biris aradı ben bu arabayı alacağım dedi adam geldi ustasına gittik zaten araç ortada 23700e hayırlı olsun dedik. Piyasadan ucuza ve piyasdaki bir çok araçtan üstün bir araç sattım ama ben de verdiğim fiyattan memnunum alıcı da memnun. Bu ilişkiyi iyi kurmak lazım. Ya piyasa böyle diye 3-4 fazla verilcek araba değil bunlar eni sonu pejo. Fenomen olmaya gerek yok. Bir sürü seçenek var. Düzenleyen Alicilik - 03 Şubat 2016 Saat 00:25 |
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
sorma öyle çingene çok :) ölücüler aramasın diyorum 15 yazmısım adam 11 lira vereyim diyor ulan zaten ben 11 e verecek olsam 15 yazmam . yok üstünden tesisatı sök 12 olsun yok lastikleri al 11 olsun jantları çıkartalım 10 olsun enteresan adamlar ya :) kardeşim inanamazsın bak geçen bir alıcı geldi aracı ustaya götürelim dedi götürdüm ( ki bundan sonra asla aracımı yerinden kıpırdatmam gelen ustasıyla gelsin) gittik benim aracta sol ön camurluk degişmiş bagaj kapagı değişmiş sag ön kapıda işlem var gerisi arabanın orjinal büyük kazası kesinlikle yok bagaj içi ön kısım filan sapasağlam tavanında boyası yok az çok aracı biliyorsun kliması tık anında sogutur kronik bir sorunu yok bakımlı masrafsız bir araç abi adam ne dese begenirsin senden önce bi araba daha getirmişti bu arkadaş öbür araba resmen çöptü senin araban güzel ben alırım dedi ama bak diyorki çocuga ( 16 yaşında araba) arabanın direksiyonu soyulmuş , koltuk süngerleri ezilmiş değiştirmek gerek , tavan el tutamaçları değişmesi gerek , aynalar iyi degil degişmesi gerek ( ben zaten sıfır ayna aldım taktıramadım evde duruyor yanında vericem) neyse dedim kardeşim sen 16 yaşında araba bakıyorsun bu sıfır araba degil degişenide olur boyasıda usta bu aracın büyük kazası varmı yürürken başı ayrı götü ayrı mı gidiyor ? taklamı atmış bu araba ? önden arkadan şaseler direkler filan düzeltilmiş mi ? ee yok e daha ne ozaman kardeşim 14 liraya araba alıyorsun yok koltuk süngeri çökmüş yok el tutamacı iyi degil dedim bırakın size araba maraba satmam ben . ben alırken büyük kazası olmasın dedim gittim 8 araba gezdim bunu aldım başı götü ayrı oynamıyor arabanın kronik sorunu yok herhangi bir masraf yok adam neler diyor :) sınıyorlar vallahi billahi sınıyorlar :)
Düzenleyen yawruaslan - 03 Şubat 2016 Saat 08:32 |
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
Bütün arabaların fiyatları yükseldi bu 106a da yansıdı her araba gibi.
Durum benim de hoşuma gitmiyor ve kesinlikle haklısınız abs yok klima yok istenen paralar da çok... ama pek de yapacak bişi yok gibi.
|
|||
![]() |
|||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||
:D haklısınız hocam ama ustaya götürmem derseniz şüphelenir insan. onun yerine ilana aracın neyi var neyi yok yazıp,istediğiniz servise götürürüp gösterirsiniz dediğimin dışında bişey çıkarsa masrafları ben karşılarım derseniz daha bi alıcı yanlısı olur. (ilanınızı görmedim,sadece fikir veriyorum yanlış anlamayın) şahsen ben ustasıyla gelsin ya da biyere götürmem yazan ilanları direk kapatıyorum. geçen bi olaya şahit oldum,ben servisteyim aracı bakıma götürdüm baktım benim usta yıkatmış bi tane 106 yı getrmiş kaporta ustası bakıyor bende yanına gittim baktım ilan var, usta baktı araç 4 te 2 lik dedi komple boyalı dedi. aracı satan adam usta başka neyi var neyi yok diyor arayanlara söyleyim diyor :D adam sattığı arabayı bilmiyor. sonra ilanı buldum netten bi baktım açıklamaya adam boya falan hiç bahsetmemiş. yani birine yerleştirecek arabayı.. bence tamaman zaman kaybı anca böyle ustalara gider gider gelir araç. siz siz olun herşeyini yazın ve alacak adam her türlü alır,çünkü ilanı okumuş karar vermiş gelmiş. bende 5-6 sene önce araç sattım hatasız yazdım,adamın biri aradı hatasızmı dedi evet dedim(kaportada çizik ve eziklerde bahsetmiştim ilanda) ustasına götürdük adam baktı evet boyasız abi dedi adama ve adam aldı aracı. hayırlı satışlar.
|
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
hayır olay şu ben aracın neyi var neyi yok zaten söylüyorum yok aracı al pendige gel ( 25 km git 25km gel ) sen aracı alacaksan önce gelir bi görürsün sonra ustaya götürürsün işin özü ben artık aracı kıpırdatmam ustası olan gelsin aracın başında baksın neyi varsa zaten söylüyorum insanlara iyilik yaramıyor ben bunu anladım onun için aracı ben kalkıpta artık hiç biyere götürmem alıcı adam zaten kendini belli ediyor telefonda pazarlıga uyuz olurum (şehir dışında olsa eyvallah) adam telefonda pazarlık ediyor kardeşim sen bi arabayı gör resimde cillop yakında çöp araba degil bu öyle resimde çiçek gibi yakından çöp olan araba olsa eyvallah derim gelir bakarsın biner bi turlarsın sagını solunu dinlersin ama daha hiç arabayı görmeden 10 liram var 12 liram var 2 lira borç aldım eee napayım ? git 10 liralık araba al ozaman yanlışmıyım ben zaten araçta ne varsa söylüyorum aracın bak 3-4 parcası boyalı ben diyorumki 3-4 parcasında boya var ama ben bunu bel altı boyalı diyeyim sana ( ki bel altı boyalı olsa araba zaten cayır cayır yanar)
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AhmetKondi
||
Napıcağımı şaşırdım valla ya. 306 xs aradım temizini bulmak imkansız gibi.yeni BMW e30umu sattım valla pişman oldum sattıgıma. tofaş aradım fiyatlar belli inanın alınacak araç değil. 106ya yöneleyim dedim fiyatlar ortada.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
piyasa yüksek yapacak bişey yok her araç için geçerli bu sadece 106 diye düşünmeyin ve bence yaza dogru dahada artabilir artmasada en azından piyasa düşmez 13-15 lira aralıgında 106 alabilirsiniz büyük kazası olmasın motor durumu yürürü iyi olsun gerisi sıkıntı olmaz sonucta 15-16 yaşında araba alacaksınız hiç masraf etmeseniz keyfi masraf edersiniz ama çok büyük masraf çıkartmayacak arabalar başınızı agrıtmaz klimalı olmayanlara ise kalkıp 15 lira para vermem ben şahsen klimalı olsun 1 lira fazla olsun :) yazın çok işe yarıyor :)
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||
haklısınız hocam.
hayırlı şatışlar. |
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |