![]() |
|
Kalorifer motoru hakkinda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kemal106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2016 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2016 Saat 17:35 |
Arkadaslar kaloriferim 3. Kademeye geldiginde sigorta attiriyor. Burdan edindigim bilgiye gore torpido arkasinda kalorifer motorunun direncinin degismesi gerekiyor. Kalorifer motorunu sokebilirim ancak dorenc degisimi hakkinda yardiminiza ihtiyacm var. Gerek resim gerek anlatim olarak yardimci olabililirmisiniz?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Önceden sigorta sökülüp yerine daha düşük bir sigorta takılmış ise ondan dolayı atabilir. aracın kitapçığından orjinali ile amperleri aynı mi kontrol edin. Mesela 20 lik yerine 10 luk takılmıştır zamanında sizde değiştirirken 10 ile devam etmiş olabilrsiniz. Tabi başına gelen arkdaslar fikir verebilir
|
|
![]() |
|
Kemal106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2016 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Ben arabayi 1 hafta once aldim. Aldigimda da 20lik sigorta vardi. Bunun orjinalinde kaclik sogorta oldugunu siz biliyormusunuz. Yorumunuz icin tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hazır bu konu mevcutken benim kaloriferde 3. kademede ve 1. kademede çalısmıyor kapanıyor 2-4 calışıyor galiba sadece aldığım günden belli böyle varsa konuya hakim bir arkadaş benide aydınlatırsa sevinirim
|
|
![]() |
|
Bu forumda baska bir arkadasta benzer bir ariza yazms bazi kademeler calismiyor diye. Birisi dugmeden cikartmis arizayi biriside direncten.
|
|
![]() |
|
alfonsoxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2015 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alfonsoxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm anladım teşekür ediyorum geçmiş konuları inceleyim ben o halde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |