![]() |
|
Fan ve hararet problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Dzking ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2016 Saat 00:20 |
S.a arkadaşlar. Benim sorunum fan kontağı açtığım gibi 2. Devir ya sürekli çalışıyor yada çalışıp duruyor çalışıp duruyor bu soğuk günlerde bile . Hararet ortayı geçiyor bazende hiç açmıyor hararet yükseliyor müşur devirdaim yeni değişti fan termik sıkıntısız radyatör antifiriz var ve havası alındı roleler takılı kalmıyor anlayamadım denemediğim kalmadı . Bu aralar frene basınca sinyal de hızlanıyor sislerin biri bazen yanmıyor acaba kısadevre mi var araç ecu pc bağlantısını da kabul etmedi lütfen bilgisi olan bana ve gti ıma yardımcı olabilir mi herkese teşekkürler .
|
|
![]() |
|
Dzking ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu fikri olan arkadaşlar .
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Evet büyük bir ihtimal kısa devre var. Sonradan takılan bütün aksesuarları kontrol edin. Teyp,anfi, lpg, zenon, amerkan park,sis farı gibi. Muhtemelen ehli olmayan birisi müdehale etti ve yanlış kablo çekti.
|
|
![]() |
|
Talip kardeşim araç aldığımda bu sıkıntılar yoktu . Sonradan amfi ve teyp bağlantısı yapıldı sadece . Bilmiyorum elektrikçiye gösterdim komple sökmeliyiz diyor . Araç pek ellensin istemiyorum. Ecu bağlantısı yapılamadığı için de tek tek test yapılması gerekiyormuş . Yani orta çizgiyi görmeyen araba kırmızının altındaki çizgiye dur kalkta rahat dayanır oldu fan hep çalışsa neyse devreye girip çıkıyor sürekli yada hararet esnasında jiç acmıyoe a/c tusuna basarak devreye sokuyorum anlamadım ama habalar düzelse önce ben bakıcam herseyine . İnşallah olur yorumun için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Başka bilgi ve öneri sunacak arkadas varmı . Herkese kolay gelsin
|
|
![]() |
|
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracta Klima Var mı Kardeşim?
|
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
Evet kilimalı 106 gti araç
|
|
![]() |
|
Şunu söylemeyi unutmusum araç radyatörden ufak bi sızıntı vardı bi ara katkı attım kesildi . Ama bunun sıkıntı yapacağını sanmıyorum
|
|
![]() |
|
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Kardeşim.Aracın Sıcaklık Değerini Yanlış Okuyor ve Sıcak Zannedip Fanı Açıyor Şahsi Fikrim.
Klima Müşürü (Bence Sorun Bundan) Hararet Müşürü Isı Müşürü Sorun Bu 3nden Birinde Fişlerini Tek Tek Çekip Kontrol Ediniz.Ya Müşürlerden 1i Bozuk Yada Fişler Tam İletmiyor Olabilir...
|
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
Fan müşürü kahverengi olan yeni değişti komtqğı açıp fan çalışırken tek tek çektim fan durmadı. Sonra cıkartıp sonra mwrş yaptım tekrar devreye giriyor cok can sıkıcı bi cok seyi denedim kutup başını dahi söktüm ama suan kar yağıyor. Araç fan açıyor ihsan kardeşim
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
O zaman sorun büyük bir ihtimal anfi ve teyp bağlantisinda. Örneğin sinyal lambasından birisi patladığında sinyal verirsen hızlı hızlı gelir sinyal sesi. Sen kendin söylemişsin frene basınca sinyal hızlanıyor diye. Kein bir yerde kisa devre var. Bide stop ve sinyal lambalarını bi sök bak bakalim su almış mi pas oksit var mi. Ama yine söyliyorum sorun amfi veya teyp bağlantılarında
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Kontagı Kapatınca Durmuyor mu Kardeşim ?
|
|
Olmadı Öyle Yaparız...
|
|
![]() |
|
Marş yapmaya gerek yok kontak ikinci kademe de son gaz calısıyor sonra kesik kesik çalışıyor kontak kapatınca kapanıyor birde devreye girip cıktık ca gösterge panellerinde zayıflama gözlemledim az da olsa
|
|
![]() |
|
Talip kardeşşm inşallah hava güzel olursa tüm far atop söküp tekrar bakıcam . Amfi ve teyp i gecici iptal edicem bağlantılarını söküp bakalım inşallah öyle ufak bişeydirde . Kurtuluruz .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |