![]() |
|
106 gti rolanti motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sem317 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Site Çilingiri Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2017 Saat 01:24 |
Selamın aleyküm arkadaşlar aracımın bogaz kelebegini söküp rolanti motorunu temizledim taktım çalıştırdım 20 25 saniye sonra istopetti şimdi çalışmıyor sizce be olabilir...
|
|
Çilingirci
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam toplarken boğaz kelebeğini yada rolanti motorunu tam oturduğuna emin olun yaptıgınız işlemlerde gözünüzden kaçan bir şey olabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
boruc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Sokup taktıktan sonra adaptasyon yapılması gerekıyor dıye bılıyorum.
|
|
2002 / 206 Roland Garros 1,6 / 110HP
|
|
![]() |
|
Popomundo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Popomundo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Elinize sağlık iyi yapmışsınız ama gaz kelebeği adaptasyon gerekebilir üniversal test cihazı olan bir ustaya adaptasyon yaptırın ama ilk önce akünün + kutup başını sökü 15 dk kadar bekleyip tekrar takın belki düzelebilir...
|
|
![]() |
|
sem317 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Site Çilingiri Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2008 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() |
|
Çilingirci
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Benzin pompasinin Sigortası atmistir. Daha din benim 206 nin rolanti motorunu söküp balata spreyi ile temizledim. Herhangi bir sıkıntı olmadı
|
|
![]() |
|
Sonuç: Beyin ve krank sensörü değişti şimdilik bi sıkıntı yok
|
|
Çilingirci
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |