![]() |
|
307 Junyan Angel |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Çok güzel olmuşş bende de sonar var ama sisler yok taktırmak istiyorum.Ne kadara maal ooldu sisler size toplamda?
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
akif bunlar junyan değil sonardır. junyanların üzerinde kaşa benzer çizgi ve önünde iki ampul vardır. ayrıca junyanlarda sinyal iç taraftadır.
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
sis konusu ile bende ilgileniyorum.
|
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|||
mükemmel olmuş resimdeki 307 Alllah kaza bele vermesin tam bilmiyorum ama 200 300 tl lik bir değişim bir arabanın tüm duruşunu mu etkiler kesinlikle sisleri alta alıp sonar junyan vs. taktırmak lazım
|
||||
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
||||
![]() |
||||
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|||
akifff kardeş çok güzel olmuş aracın.eline sağlık.sislerin resimde net görünmüyor. birkaç resim eklersen sevinirim. birde nerede yaptırdığını yazarsan sevinirim.
|
||||
307 sw ov pack 1,6
|
||||
![]() |
||||
Akifff ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|||
Sis farlarını Ankarada Yıldız sanayiden aldım tanesi 30TL yan sanayi sıfır, işçiğide ortalama 50 tlye mal olabilir ben tanıdığa yaptırdım 25TL ye yaptırdım :))
bu isim konusunda bazen karıştırıyorum kusuruma bakmayın, kaşlı olan değil bunların adı SONAR
farları ortalama 300 TL ye aldım ama arabanın görüntüsünü bir hayli değiştirdi,, gerçekten tavsiye ediyorum,, görünüşün yanında çok güzel aydınlatmada sağlıyor....
Yeni resimleri ekliyeceğim, bu sıralar biraz yoğunum ama,,, sisleri dediğim gibi yıldız sanayiden aldım, taktırma işinide Ostimde yaptırdım,, tam yerini öğrenmek isterseniz pm atabilirim :)) |
||||
Peugeot 307 SW 1.6 Full :)
|
||||
![]() |
||||
|||
güle güle kullanın.
sislerin içinde reflektörün ön tarafındaki nikelajı da siyah yaparsanız çok ayrı bir havası olacaktır. Yerini nasıl ayarladınız daha önce 206 sis farı takan 307 lerdekine göre biraz daha dışarda gibi gördüm.
|
||||
||||
![]() |
||||
Akifff ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
|||
aslında bu şekilde tam ileri doğru bakıyor,,
önce sis farlarının kalıbını çıkardılar,, tampondan ölçü alabilecek kadar büyük bir kartona çizdiler sonra tam ileri baktığı noktayı berlirleyip yukarıdan kenarından ve çapraz olarak konumunu belirlediler, aynı uzunluklarla öteki tarafı yaptılar,, eski sis farlarımla aynı şekilde aydınlatıyor :) siyah yaptırma iyi fikir aslında ;)
|
||||
Peugeot 307 SW 1.6 Full :)
|
||||
![]() |
||||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
dostum allah nazarlardan saklasın bende çok beğendim daha net ve ayrıntılı resim çekip yeni bir başlık altında koyarsan benim gibi sis farı düşünen arkadaşlarada ilham olur
![]() |
||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
harika görünüyor kazasız belasız inşallah
|
||||
![]() |
||||
metato ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ekim - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
|||
detaylı resimleri görelim.adresleri alalım. yazdıklarına göre sislerin montajını yapan ustalar baya iyi ustalar.çoğu usta kafaya göre kesip ayar yapmadan takıyor sisleri.ayar olmadığından aydınlatma iyi olmuyor sadece görüntüye yarıyor.
|
||||
307 sw ov pack 1,6
|
||||
![]() |
||||
|||
+1
|
||||
||||
![]() |
||||
hasan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
|||
ben Junyan kulanıyorum birzda oynama yaptım harika görütü aldım üye araclarıda var resimler tavsiye ederim
|
||||
2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps (A rh+) 545 449 00 77 |
||||
![]() |
||||
hasan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2010 Konum: BURSA/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
|||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=18659&PN=1&title=logo-panjur-ve-spoyler-kaplama-gelin-arabas
burda ilk resimde göre bilirsin
|
||||
2005 Peugeot
307 1,6 hdi xs 110 ps (A rh+) 545 449 00 77 |
||||
![]() |
||||
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
|||
yaptım ama yedekte balast bulunduruyorum. |
||||
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
||||
![]() |
||||
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
|||
Oynama derken neleri değiştirdiniz acaba? Güzel ve daha güçlü yanıyor gibi
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |