![]() |
|
KALİPER KAPAĞI - 308 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lachry ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2012 Saat 14:44 |
Selam herkese,
peugot 308 im için kaliper kapağı almayı düşündüm (internette "Brembo" markalı olanlar var). ama bunun montaj resimlerini incelerken, insanların kaliperlerinde delik falan açtıklarını, bazı bölümleri aşındırdıklarını gördüm. bu nedenle düşüncemi rafa kaldırdım. ama bu işin kolayı varmı? bilen veya tecrübesi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim. |
|
Every msn dies, not every man realy lives
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aksesuarci ile konusmustum bir ara ben de taktirmak istiyordum, soyledigin marka kapaklarin her renginden satiyordu fakat benim jantlar 15" oldugu icin maalesef uymadi. Montajinin gayet basit oldugunu soylemisti, sanirim senin soyledigin delme islemleri, uygun olmadigi halde taktirmaknisteyenlerin uyguladigi bir gontemdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |