![]() |
|
araç içi led takımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet tamda anlattığınız gibi oluyor farları yakınca ışık sistemi zayıflıyor içeride.sellektör yaptığımda ise bir sorun çıkmıyor azalma vs. yok kalorifer ve arka cam rezistansını actıgımda da her hangi bir sorun oluşmuyor. sadece farları yaktığımda ledler kesiliyor büyük ihtimal ile öğleden sonra işlerim bitiyor ledleri parklara bağlayabilirim tabi yapabilirsem :) bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaten hashas olan elektrik tesisat yapısı için neden böyle şeylere gerek duyarız ki.
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
|
||
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
|
Çakmaklıkta 3 kablo var biri park + digeri çakmak + sonuncusu - şasi sen +'yı çakmak 'dan almışsın eksiyide park+ dan almışsın parklar yanmazken park + ucuna enerji gelmediginden çakmaklıktaki ampül üzerinden - yani şasi kapıyor dolayısıyla ledler yanar.Parkları actıgından + volt park ucuna gelecegınden sase ampül üzerinde kalacagından senın ledler söner :)
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
|
Anlıyacan + lar cakısıyor
|
||
206 XT HDI Siyah
||
![]() |
||
|
Ayrıca bu tur tesısatlarda mini sigorta ve minik led akımlar ıcın diyod kullan en azından araca ve tesisata zarar vermezsin.
|
||
206 XT HDI Siyah
||
![]() |
||
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
|
en güzeli aküden içeri + - kablo al + kabloya akü başından 7.5 10 A lik bir sigorta ve sigorta yatağı bağla içeri aldığın kabloları direksiyon altından gizleyerek anahtara gir anahtardanda ledlere çık ve lehimle ben 2 aracımdada aynı şekilde yaptım hem tesisata zarar vermemiş olursun hemde canın sıkıldımı açıp kapatabilirsin.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
anladım bilgilendirme için hepinize tesekkur ederım cok sagolun.
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
önerileriniz sayesinde yapmayı başardım. çakmaklığa gelen 3 kabloyu tek tek ölçtüm hangisi "-" hangisi "+" diye 3 kablonun 2si "+" 1 tanesi "-" eski çıktı fakat parkları açınca 2 tane olan "+" sayısı 1e düşüyor 2 eksi 1 artı kutup oluşuyor. bende parkları yaktığımda hangisi "+" hangisi "-" uç oluyor işaretleyip onlara montaj yaptım ve orada ki küçük anahtarı da iptal ettim. artık parkları yakınca direk olarak ledler yanıyor tavsiyeleriniz ve engin bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim :) yeni resimleri akşama koyacağım :) şimdilik bu kadar.
|
||
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
hadi gecmis olsun
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
çok teşekkür ederim :)
pek aşama hali yok aslında çakmaklığı yerinden çıkartıp kabloyu oraya monteledim. bir klavuz araçılığı ile kabloyu topidonun oraya kadar götürdüm sonra ledlerin kabloları ile birbirine bağlayıp kabloları görünmeyecek şekilde oraya koydum çift taraflı bant yardımı ile ledleri gözüme hoş gözüken yerlere yapıştırdım. resimler ; pedal kısmında ki ledler: ![]() torpido kısmında ki ledler: ![]() genel görüntü: ![]() çakmaklık : ![]() |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |