![]() |
|
çıldıran cd çalar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mertcan0000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertcan0000
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 11:46 |
206 aracımın cd çaları orjinal cd haricinde hiç bir cd yi çalmıyor her türlü programla format ile kaliteli kalitesiz cd ile vs attım yine de arada çalıyor arada çalmıyor. yaklaşık 3-4 haftadır da yeni huyu aracın kapısını açtığımda arada teyp de açılıyor ben yokken kendi kafasına göre açılıp aküyü bitirmesinden korkuyorum
önerileriniz nedir?
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cd lerinizi daha yavaş hızda yazdırırmayı deneyin. kapı açılınca teybinde çalışması hakkında ise bir bilgim yok. aracınızda elektirik ile bir problem olabilir.
|
|
![]() |
|
mertcan0000 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mertcan0000
![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabınız için öncelikle teşekkürler
dediğiniz şekilde de attım öyle de olmadı heralde cd çalarım arızalı yeni bir teyp almam gerekli yada sadece fm radyo dinleyiceğim arabanın bişeyi de düzgün çalışsa şaşarım zaten
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
belki de cd yazar arızalıdır başka yerde yazdırılıp denendi mi?
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
muhtemelen bir yerde şase sorunu vardır. Kapı açılınca teyp çalışıyorsa elektirkle ilgili bir problem olabilir. Çünkü normalde kapı açılınca ya tepe lambası yanar yada yol bilgisayarına sinyal gider kapı açık diye. Muhtemelen o sinyaller karışıp teybi açıyor. Cd çaların okumamasi ise muhtemelen okuyucu kirlenmiştir. Kirtasiyeler de cd temizleme solüsyonları oluyor onu cd ye sürüp cd yi takiyorsunuz okuma başlığını temizliyor solüsyon
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın teybi orjinal mi yoksa sonradan takılan başka bir teyp mi ?
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |