![]() |
|
Teyp Önerisi var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 20:21 |
|||
Pioneer teyp almaya karar verdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
http://www.pioneer.eu/tr/products/25/121/61/overview.html edit: link Düzenleyen herry - 05 Aralık 2014 Saat 22:40 |
||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||||
![]() |
||||
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Usta ben 200 tlye mhv 150 serisini aldim cdsiz çok memnunum tek anfi cikisli mono anti kabin 4 tanede sony 3 yollu hoperlor bana yetiyo dinleyende cok begeni bukadari fazla diyen bile oluyo :)
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
Butun Pioneer modellerinin high cikislari 4*50w dir. En dusuk modelinde 2v luk bir cift RCA bulunur Sub olarak kullanilir. Model yukseldikce bir cift daha rca eklenir. on ve arka/sub olarak kullanabilirsiniz. Modeli 5000 serilerine cikarirsaniz bu cikislar 3veya 4 volta cikar ki bu kalite acisindan onemlidir. 7000 serilerde ise 3 cift RCA 4v RCA cikisi vardir. Bu olasi ses sisteminde cok kaliteli bir ses almanizi saglar. Bunun disinda model uzantisina bagli olarak SD-BT-UB SD sd kart yuvasina sahip model BT bluetooth kitli model UB USB li klasik model bazi modeller birden cok ozelligi karsilayabilir. Mixtraxx sarkiya bagimli veya bagimsiz olarak ekran ve tus renklerini degistirmeyi saglar. Bluetoothlu modelleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Babamin aracina taktim hatta forumda basligi da var. 6550BT modelini kullandim hem mixtraxx hemde 2v luk cift RCA cikisi var. Teybe ayni zamanda Vibe liteair optisound 8 slim aktif sub bagladim. bu sene 6650BT modeli cikmis onu da bir akrabanin aracina taktim. 6550 ile arasinda tek fark panelinde ufak tefek krom detay var ve daha koseli. Bluetooth kullanimi cok keyifli hem telefon gorusmelerini rahatca yapabiliyorsunuz hem de telefonda musik video v.s. dinleyebiliyorsunuz. USB cikisi arkadan olani tercih edin derim. USB kullanimlarinda carpip paneldeki soketi kirabiliyor insanlar cok defa sahit oldum bouna masraf cikartiyor. Bunu arkadan uzatma ile kolayca cozebilirisniz. Ses sistemi dusunuyorsaniz 2v tek cift RCA da isinizi gorur ama saglam ve kaliteli bir ses icin ena z 3 v ve 3 yol RCA tavsiye ederim. AMa yok amfi fln kullanmiycam direk teyp cikislari yeter dersneiz en dusuk model bile ayni kalitede ses verir. Beklentileriniz ve butceniz neyse ona gore hareket edin derim. 9350SD kullaniyorum ciktigi sene aldim ve halen kullaniyorum bluetooth disinda eksigi yok cok kaliteli ve kullanisli bir teyp. |
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
valla Ali'cim ne denirki döktürmüşsün. çok faydalı oldu yazdıkların. pioneerda mixtraxx olayı cok hosuma gitti. BT olayı dedigin gibi güzel birsey. ufaktan bir ses sistemim var, ileride daha da büyütürsem elimde beklentileri karsılayabilecek bir teyp de almak istiyorum. deh x8500 bt ile deh 9500bt arasında kaldım, hemen hemen aynı ozellikler var, sd kart, bt ozelligi, cift usb (arkadan), iphone destegi ve senin de dedigin teknik özelliklere sahip, iki model özellikleri benzer olsada dıs dizaynlarında fark var, 85 olan daha spor duruyor, keskin hatları var, daha cok ışıklı fln. 95 daha agğır ve sade geldi gözüme. bu arada ön kapılarımda 16'' hertz hoparlor ve tweeteri var, arka tarafta hoparlor yeri cok ufak oldugundan 10'' pioneer var. bagajdada jbl bass anfisi ve subwoofer la destekliyor. fazla da bisi yapamam zaten, arka tarafta hoparlor koyacak yer bir tek orjinal yerleri onlarda 10cm den buyuk almıyor, belki ileride anfiyi büyütür, ön kapılardaki hoparlorleri guclendiririm. bir de deh 8400 bt diye bir model teyp var. bu bahsettigim model arasında ne önerebilirsin. |
||||
|
||||
![]() |
||||
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Şuana Kadar Sony,Kenwood,Pioneer,Jvc Kullandım...Hangisi Daha Üstün Dersen Hic Düşünmeden JVC Derim.Pioneerden Kat Kat Üstün.Tabiki Aynı Özellikli Olanlarını Karşılaştırırsak Eğer...Tabi Senin Bütcen Nedir Bilemiyorum Ama,JVC KD-R426 Al Hiç Düşünme Gerisini...Benimki Sadece Bir Tavsiye Ama Kesinlikle Dikkate Almanı Öneririm.JVC KD-R426 200-250 Arası Sıfırı Murtaş Garantilisini Al Hiç Sorunun Olmaz...
|
||||
Olmadı Öyle Yaparız...
|
||||
![]() |
||||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|||
8500 ve 9500 un ozellıklerı bırebır aynı sayılır. Ben panelde cd gözünü sevmiyorum çünkü ekranı çok küçük gösteriyor. O yüzden 2011 de 9350sd aldım. O zaman bluetooth yaygın değildi olsa ekstrasını verirdim.
8400 eski model sadece iphone ve android uyumu farkı olabilir bir de görsellik farkı onun dışında sistemleri aynı 4*50mosfet çıkış 3x 4v RCA sd kart bluetooth v.s v.s Ben imkanım olsa 9500BT alıcam ama elimdeki teybe kıyamıyorum çünkü pioneerin en şık ve kibar teybi. 9400 ve prs serisini anımsatıyor. |
||||
![]() |
||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
1400ub iyidir ipod i phone uyumlu ipad ile kablonu tak indash gibi kullan derim bide tablet tutucu devam. sesi direk veriyo sisteme film aç harita aç, cd sd kart vs direk çöp.. direk playist kontrolü vs. kesinlikle tavsiyem. :)
Düzenleyen tigerland - 07 Aralık 2014 Saat 00:58 |
||||
![]() |
||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
youtube facebook istediğin sekmeden istediğini aç sistemden dinle izle.. ayrıca bluethoth gibi aynı anda dinele şarjın bitsin değil kablo ile dinle şarj olsun 1 saate cihaz full :) telefon çaldı duymama lüksün yok hoparlörlerden çalar telefon :) şu an aynı modelin yeni serisi çıkmış teknosalarda 1600 ub sanırım 249 tl gibi fiyatı var..
Düzenleyen tigerland - 07 Aralık 2014 Saat 01:04 |
||||
![]() |
||||
|||
aracımda zaten son sistem indash takılı full tv navigasyon yok yok cihazda, insashın ekranına ps2 bile baglamıstım torpidodan :)) konsolda tarz degisikligine gidiyorum, o yuzden tablet fln baglamama gerek yok, ekran isinden sıkıldım biraz. sade bir pioneer takıp sadece müzik dinlemek istiyorum. |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
senin cihaz da cok şıkmış. tek farkı bt olmayışı ve usb girisini önden almaları olmus. bt özelligi guzel birsey tabiki fakat elindeki modeli harcamaya değmez gibi, bence çalıştıkça kullan elindekini. dedigin gibi bende 9500 i düsünüyorum. cd nin önden girisinin ekranı ufalttıgını ben de fark etmistim, cok onemli. ve 8500 cok ışıklı oyuncak gibi duruyor. mesela senin teypin de durusu sade 9500 gibi. |
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
son sistem derken marka nedir ?
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
![]() |
||||
|||
http://www.rsteknoloji.com/Necvox-DVA-6806HD-7-Indash-Navigasyonlu-Multimedya-Cihazi,PR-869.html |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Benim teybi aldigim vakitlerde maalesef cok varyasyon yoktu. Bluetoothlu model var miydi bilmiyorum. Sd kart modaydi. USB hepsinde ondendi eski modellerde sonradan bu on paneldeki sikintilar cikinca once 8 yonlu tusu iptal ettiler sabite cevirdiler ve sonra da USB leri arkaya tasidilar. 9500bt guzel tercih Ses cikislari olarak ben sadece amfi ciksini kullaniyorum 3 yonlu 4v oldugu icin cok tatminkar. Alacagim teypte ayni zaten. Cok dert olursa auxdan bir tane bluetooth modul girerim olur biter. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
çok şık duruyor, bu arada araban da tertemiz ve düzenli duruyor, maaşallah ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|||
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
![]() |
||||
|||
Evet necvox indashi alirken dedigim gibi ozellikleri icin almistim, pioneer indashle ayni fiyatta olduklari halde ozellikleri cazip gelmisti, pioneer da tabiki ses farki yuksek oranda fark edicrktir. Multimedya olayina doydum, simdi sira sadelikte :) indash guzel bir olay ama ekran acikken 206da kalorifer peteklerini kapatiyor pionerde olsa necvoxda olsa yine o kalorifer petekleri kapanacak, yaza geri baglarim belki yazlari iyi oluyor ekran olayi :)
|
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
9500BT de karar kıldım uygun fiyat arıyordum ki karsıma bir de 9650BT diye bir model cıktı. kafam karıstı daha üst bir model mi bu, ne farkı vardır bilgin var mı? almısken son model olsun istiyordum hangisi yeni bunların acaba? ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
erdemchetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|||
navitech nx 145r modeline bir bakın derim
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |