![]() |
|
106 gti egzos nasıl bağlanır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
paramedic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2015 Konum: -- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paramedic
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2015 Saat 19:11 |
1-aracıma kumandalı son susturucu alcam warex veya replika falanda olabilir bu bana ne kadara mal olur en ucuz aşağı yukarı ?
2- aracın bütün egzos sistemi orjinal orta susturucu vs. bu şekilde sadece son susturucu yerine kumandalı takarsam ses alabilirmiyim yoksa komple düz boru mu takmam lazım çok bi ses ve performans beklentim yok arada istediğimde az ses versin istediğim zaman kapatabileyim yeter |
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
![]() ![]() ![]() ![]() |
ucuz olsun diyorsan bence hiç taktırma paran yoksa tabi cezalarıda eklersen egzozdan en son 149 lira yemiştim normal bi polis yazdı durdurmadı bile plakadan yedim,yok ben illa hevesimi alıcam dersen vanalı taktır derim max 350 tl tutar... kat iptali orta susturucu iptali son suturucu kalabilir görüntü için,warex tipi yapıcam dersen orjinal veya replika , 4-3-1 headers komple 51 lik düz boru son olarakta warex egzozu taktınmı tadından yenmez biraz gürültülü ama ciğerli ses alırsın, son olarak benim tavsiyem tok ve az ses 3000 devir sonra iyi ses almak istersen sadece orta susturucu iptali ve son susturucu olarak otto spec tak gayet tok ses alırsın aşırıda ses cıkmaz
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
|
paramedic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2015 Konum: -- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı paramedic
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim amacım performans almak değil öyle arabayı çok zorlayan biri değilim sadece biraz ses olsun istediğim zaman kapatıp açıyım yeter . sormak istediğim kumandalı warex vs alıp orjinal son susturucuyu söküp yerine warex takarsam ses verir mi yani komple düz boru taktırmak istemiyorum orta susturucu falan orjinal kalsın istiyorum
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal son susturucuyu sökseniz kumandalı egzos sona bağlanıncada ses alırsınız ama ozamanda belli olucak ne olduğu.Son susturucu genelde kalır dışardan goruntusunu korumak ıçın aracın orta susturucuya bağlarsınız kumandalıyı başkada birşey yapmanıza gerek yok hepsi bu kadar.Kumandalı susturucuyu ne kadara alıcağınızda size kalmış.Almak bağlatmak elektrıkçı masrafı falan filan hesabınızı yaparsınız ona göre.Düz boruya falan gerek yok yani illa.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BANA SORARSAN SADECE ORTAYA TAKILAN VANALI AL DERİM SON SUSTURUCU ORJİNAL KALSIN ORTAYA KATALİZÖRÜ İPTAL EDİP YERİNE TAKTIN MI SES İSTEDİĞİNDE EGZOZU AÇ YIRTSIN ORTALIĞI POLİSİ GÖRDÜN MÜ KAPAT ORJİNAL SESİNE DÖNSÜN ...
ADAMLAR EGZOZ UCUNA BİLE KAFAYI TAKARKEN SEN VAREX TAKARSAN İŞİN İŞ ... MALİYET OLAYINA GELİNCE SENİN İSTEDİĞİN KALİTE İLE ORANTILI BENDE METAL KELEBEKLİ ( PLASTİKLER TAKILMA YAPAR ) KROM VAR 1 SENE ÖNCE 500 ALMIŞTIM... KUMANDALININ KEYFİ BAŞKA AMA SADECE SES İÇİN PERFORMANS DERSEN İŞLEMLER AYRI OLUR ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |