![]() |
|
Angel far 206 İst. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
freenzy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: İst- Bostancı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2011 Saat 02:50 |
|
Selam,
aracıma angel far taktırmak istiyorum, bostancıda tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? teşekkürler |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
direk önerilecek bir adres yok bostancı sanayi girişindeki aksesuarcılarda bulabiirsin daha ucuz olsun dersen froumdan albaydemircanla irtibata geçebilirsin
|
||
![]() |
||
freenzy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: İst- Bostancı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
ok teşekkür ederim..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Ne Tür Bir Model İstiyorsun...?
|
||
![]() |
||
simsiyah1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Aralık - 1975 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Konum: Ataşehir/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simsiyah1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2004 MODEL 206 için bende angel arıyorum Albay fyat hakkında banada yardımcı olursan sevınırım...
|
||
2004 206 X line 1,4 otomatik
|
||
![]() |
||
|
Gün İçinde Açıklama Yaparım Arkadaşlar...
Gidip Fiyat Alıcam ... |
||
![]() |
||
|
Albayım modifiye senden soruluyor diye biliyorum. 106 GTI spoiler lazım bana ama var mı tanıdık fiyatını merak ediyorum ?
|
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
arkadaşlar bu 206angeleyes lerde yandan bakınca ön kabut acık gibi duruyo bunu kapatmanın yada bu sorun olmayan warmı
|
||
![]() |
||
|
Kardeşim Boyalı Hazır 1OO Lira |
||
![]() |
||
|
Şekil Bu ; ![]() |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
bılmıyordum her marka angellarda 206 ıcın aynısı mı oluyor.neden oyle oluyormuskı olculerı aynı degılmıymıs.:S gercı angel olursa kaput uzatmanında havası bır baska oluyor
![]() Düzenleyen yeditepely - 09 Ekim 2011 Saat 19:12 |
||
![]() |
||
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
|
bu sefer de de kabut boya yiyecek bi bunun içinde kabut bozulmaz acaba söküp far karartmamı yapsak ne etsek
|
||
![]() |
||
simsiyah1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Aralık - 1975 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Konum: Ataşehir/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simsiyah1
|
albay 206 ıcın spoıler fiyatıda aynımı? boyalı olacak tabı...
|
||
2004 206 X line 1,4 otomatik
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim
![]() |
||
![]() |
||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
arkadaslar 206larda genelde coğunluk sonar marka angel kullanıyor.fakat bazı modellerde ust kosede lamba sarı, bazılarında alt kosedeki sarı, bazılarında ıse ıkı kose ust ve alt beyaz renk oluyor.
alırken nasıl almalıyız arkadaslar.206 sonar marka kullanan arkadaslar yazabılır mı.sarısı varmı yok mu.alt kosede mı ust kosede mı ve hangısı daha guzel gorunuyor.
|
||
![]() |
||
|
sonar halkası sarı yanan yok(h1). hepsi beyaz yanar.
junyan halkaları sarı yanar(h1) fk markalarda genelde sarı yanar.(h1) inpro beyaz yanar(h7) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
|
tskler yorumun ıcın yalnız ben halkalardan ote sınyal lambalarından bahsettım :(( nette bakıyorum sonar angellar hem sarı sınyallı hem beyaz sınyallı gorunuyor.
|
||
![]() |
||
frtkck ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Konum: GİRESUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
|
Farklı konu açmadan sorumu ampül renkleri bağlantısından dolayı buraya ekleyeyim dedim.Bugün peugeot 206 aracıma aldığım sonar marka 3 d siyah zeminli şeffaf camlı stop larım elime geçti.Hemen sonrasında aracımın stop lambasını söktüm fakat yeni gelen stop üzerindeki ampul duy kapaklarında renkler yazmakta .Örneğin kırmızı / fren lambası ,eski stopların ampüllerini takmayı denedım fakat sadece kırmızı uyumlu oldu diğerleri ampül üzerindeki tırnakların farklı hizalarda olmasından dolayı yerine oturmadı.Sizce yeni aldığım stop için ampül yuvalarında yazan renklerde ampül mü almam gerek.Diyeceksiniz ki git bir elektrikçiye fakat insanın kendisi birşeyleri çözdüğünde keyfi tarif edilemez.Şimdiden yorumlar için teşekkürler.
|
||
Ferit Küçük Peugeot206 2004 triptonik xline
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |