![]() |
|
HeR01727 Transparan Folyo |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kullanılan malzeme 3m ,işçilik bana ait değildir,kaplamacıda yaptırıldı,sökmek de herhangi bir problem yok kolaylıkla söküp atılabilir.Işıklar tabi biraz kesildi ama İstanbulda sıkıntı olmaz,zaten sisler var onlarla gidiyorum polisler olmadığında :)
|
|
![]() |
|
goner ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
abi bwa janlardan bulamıyorum
yardım edin:/(
Düzenleyen goner - 12 Eylül 2011 Saat 00:09 |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
abi güzel olmuş emeğinize sağlık şu sarı sislere hastayım ya xr için sarı sis var mıdır acaba ya
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Süper olmuş Taşkınım Güüle güle eskit :))
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
Stopların guzel olmus ama farlardakı bıraz aydınlatmayı kesecegını dusunuyorum...
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
fake hareketler bunlar :)
gel açalım farların içini :) |
|
![]() |
|
Ya kanka açıcaz ondan sonra kapanmayacak zaten muayenede illaki açacaz birazdaha keyfini yaşayalım...
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
taşkın hocam burdan duyurmuş olayım senin jantların aynısının grisi göstepede var almayı düşünün varsa eger
|
|
![]() |
|
Dinçer jantlardan dünki yeni üye Harun vardı o istiyor ona yönlendirelim.Siyah 206 sı vardı şapkalı arkadaş...
|
|
![]() |
|
şimdilik dursun bu sabah geçerken gördüm akşam fiyatını felanda ögrenim bide markası ney ona bakim daha detaylı bilgi verelim
|
|
![]() |
|
Kanka BWA olması lazım ama çakması filansa dj yada Carre dir.Fiyatını merak ediyorum nekadardır acaba .Bu arada Alparslan abi yede hayırlı uğurlu olsun yeni aracıda çok güzel Allah kaza bela vermesin abi...
|
|
![]() |
|
bakim akşam iş çıkışı geçerken sorucam bakalım ne çekecek jantlara
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |