![]() |
|
Debriyaj değişimi hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Mnc106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2015 Saat 08:36 |
|
Arkadaşlar aracımda gazı açınca devir saati yükseliyo ve araç gitmiyordu ustaya danıştığımda debriyaj değişicek dedi komple seti vede 600 liraya mal olur dedi yine başka yerede danışıcam sizlerede sorayım istedim sizcede sorun debriyajmıdır başına gelen varmı ? Aracım 106 quicksilver
|
||
1♡6
|
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ARKADAŞAIM GAZA BASIYORSUN ARAÇ GAZ YİYOR AMA GİTMİYORSA EVET DEBRİYAJDIR BASKI BALATA KAVRAMA YAPMIYORDUR AMA 600 TL ÇOK UÇMUŞ DEBRİYAJ BASKI BALATA SET ZATEN KAÇ PARA EN PAHALISI 200 TL EN PAHALI İŞÇİLİKTE 150 TL 350 TL YAPAR EN PAHALI HALİYLE GÖTÜR SERVİS YERİNE BAŞKA Bİ ESNAFA SANAYİDE Bİ GÖSTER USTAYA KAÇ PARA İŞÇİLİK ALIRSIN DİYE SOR PARÇAYIDA GİDİP PARÇACIDAN KENDİN AL 110 LİRAYADA VAR PARÇA 200 LİRAYADA İSTEDİĞİNİ AL
|
||
change
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
200 balata 150 işçilik toplam 350 :))motormu indiriyomuş
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
Mnc106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
|
Parça fiyatlarını sonradan araştırınca gördüm bende 240lira orjinali yazıyolar çok uçuk fiyat söyledi usta şimdi servisten fiyat alıcam iyiki bırakmadık arabayı tamam diyip :)
|
||
1♡6
|
||
![]() |
||
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
ARKADAŞIM MOTOR İNDİRMEK GİBİ ŞANZUMANI SÖKÜP ASKIYA ALICAK AKSLARI VİTES ÇUBUKLARINI SÖKECEK ARAÇ LİFTTEYKEN MOTORUN ALTINA KRİKO VURCAK BASKI BALATAYI SÖKÜP TEKRAR TAKCAK ŞANZUMANI YERİNE TAKICAK AKSLARI VİTES ÇUBUKLARINI ŞAHİN DOĞAN GİBİ DEĞİL ÖNDEN ÇEKİŞLİ ARAÇ BU ŞAHİN DOĞANDA VİDALARI SÖK ŞANZUMANI AZ GERİ AL BASKI PLAK DEĞİŞTİR ŞANZUMANI İLERİ İTLE SIK VİDALARI BİTTİ ÖNDEN ÇEKİŞLİ ARAÇLARDA ZATEN ŞANZUMANI İLERİ AZ ÇEKEYİM SÖKÜP YENDEN TAKAYIM YOK YER YOK ÖNDE ZATEN 150 TL İŞÇİLİK BU YÜZDEN |
||
change
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Arkadaş doğru söylüyor şanzuman inicek baskı balata değişiminin ayrıca 150 TL bir işçiliği var gerçekten.Orjinal parça ne kadar dır sizin bilmiyorum ama ona göre yapın hesabınızı.Ucuz söyleyen yerıde tercıh etmeyın kı yan sanayı baskı balata kullancıaktır kımse işçiliğinden kısmaz çünkü aldanmayın.Başında durun takılan parçanın ambalajını görün mümkünse fatura olmasa bile fatura tarzı bir belge isteyin bu işin sonunda.500 - 600 TL arası tutar malesef bu işin sonucu piyasa böyle 300-350 TL diyenler yan sanayi balata takanlardır.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
206 ımı yeni aldığımda ustaya götürdüm adam bana contadan yağ Kaçağı var conta değişecek 500-700 tl masrafı var dedi , inanmadım gittim pejo ya oda dedi ki bu yağ terlemesi , başka yere sormasak boşuna para verecektim , araştırmak iyidir
|
||
![]() |
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
|
150 TLYE BASKI BALATA MI DEĞİŞTİRİYOR ABİN SOR O ZAMAN Bİ BASKI BALATA KAÇ PARA ZATEN HE 25 TL BALATA ÇAKIP TEKRAR GERİ TAKANLAR VAR AMA NE KADAR SAĞLAM OLUR ORASI MEÇHUL EN PAHALISI BASKI BALATA 200 TL PEJONUN İŞÇİLİKTE 150 TL ALIYORLAR NORMAL YANİ AMA SENİN DEDİĞİN YA PARÇA ALMIYOR ÇAKTIRACAK 25 TLYE 125 DE KENDİNE ALCAK BU ŞEKİL İŞÇİLİK YAPACAKTIR ÖNDEN ÇEKİŞ ARKADAN ÇEKİŞ SERVİSLERDE ÇOK FARK EDİYOR KARDEŞİM TOFAŞIN BASKI BALATA DEĞİŞİMİ İŞÇİLKLE 150 TL BMW E 34 ARAÇ 400 TL AUDİ A3 530 TL GRAND CHEROKE JEEPİN 750 -800 ALIYORLAR 4 ÇEKER OLDUĞUNDAN PEJO 350 TL MÜŞTERİSİ AZ OLAN USTALAR 250 300 GİBİ RAKAMLARADA YAPIYORLAR
|
||
change
|
||
![]() |
||
|
200 BASKI BALATA 150 İŞCILIK DEDİK TOPLAM 350 TL SEN BANA NASIL SÖKÜLDÜGÜNÜ ANLATIYON AY NI ŞEYİ KONUŞUYOZ SEN YAZDIKCA YAZIYON??HEM BALATA CAKMA MI KALDI BU DEVİRDE
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Valla arkadaşlar tabikide yan sanayi balata var piyasada biri valeo 160 TL diğeri orjinal 240 TL bunlar internet fiyatları burdaki fiyatların hangi serviste birebir tuttuğunu gördük.206 için konuşuyorum bütün servisler 300 TL den aşağı fiyat çekmiyor orjinal balataya 150 TL işçiliği var şanzuman yağı aks keçeleri vites çubuğu vs değişirse masrafı hesap edin işçilik dahil 350 TL baskı balata değiştiriyorsa peugeot aracın yan sanayi kullanıyordur.Yada işini hakkıyla adam gibi yapıyordur başka açıklaması yok bu durumun.Ben piyasaya göre konuşuyorum.Piyasa şuanda böyle işliyor.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |