![]() |
|
106 XR Gösterge Sayacı Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadri1914 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2013 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadri1914
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2014 Saat 14:44 |
Merhaba arkadaşlar,
Aracım 1999 model 106 XR. Aracımın gösterge panelindeki km sayacı çalışmıyor. Hız göstergesi, saat, yakıt göstergesi, hararet göstergesi uyarı ışıkları vs. hepsi çalışıyor ama km sayacı çalışmıyor. Elektrikçiye götürdüm kilometreciye yönlendirdi. Kilometreci parçası yok dedi başka elektrikçiye gönderdi. O da en son panelin değişmesi lazım dedi. Bunun tamiri vs. olmaz mı? Ya da çıkma gösterge paneli bulabilir miyim?
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Panel pahalıya gelebilir sana tamiri mümkün birazdaha piyasa yapın bence siz geçmiş olsun.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracimdaki kilometre sayacim da hic göstermiyor araci sldigimdada bu sekildeydi. Bi ara sıkıldım bu duruma ve paneli actim sayactaki film seridi bantla tutturmuslar yani daha önce islem gormus ben cok ince iscilikle yerine oturtup guzelce bantladim ama tabi ki sonuc husran yani uzun lafin kisasi bunun tamiri de mumkun mudur . vu arada arac 206 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |