![]() |
|
Fk yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2011 Saat 04:18 |
Arkadaşlar biraz bütçe sebebiyle aracımı alçaltmak için fk yay taktırmak istiyorum bunun için fk nın kaçlık yayını kullanmalıyım.
Biliyorum eibach daha iyi diyenler olucak bunun farkındayım bende aynı fikirdeyim yanlız malumunuz öğrenci bütçesiyle ancak bu kadarı çıkabiliyor. İlerleyen zamanlarda yayları eibachle değiştiricem şimdilik bu kesin yanlız arac şu an çok yükseklerde ve görünüşü itibari ile canımı sıkıyor uzun lafın kısası kaçlık fk kullanmalıyım kullandığım yaya göre torsiyonu kaç diş düşürmeliyim. Resim isterseniz bayramdan sonra çekip koyabilirim illede resim diyorsanız da sadece tahmini yazsanızda kafi olur. Şimdiden teşekkür ederim... |
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jant-lastik ne var araç üzerinde?
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aaa doru be oda dogru jantlardan haz etmediğim için fazla bakmadım yanlız 15'' olduğunu biliyorum sadece
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |