![]() |
|
Ses sistemi tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasonal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2014 Saat 04:01 |
Arkadaşlar Merhabalar.Ben aracıma ses sistemi takdırmak istiyorum ama bu sistem işinden fazla anlamıyorum öncelikle aracıma sub ve amfi alsam yeterli midir.Benim için bass önemli.Yoksa bu sistemler için component hoparlörler gerekli midir.
SUB için JBL BOX 1214CS
AMFİ için MG Audio MG-600.4 2400Watt düşünüyorum.. Arkadaşlar dediğim gibi bass önemli benim için..Sizinde önerebileceğiniz sub ve amfileri'de görmek isterim.
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bassda hertz kalitesinden şaşmam ben olsam
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Xetec 6 Kanal amfi 16 cm Comp. 13 cm Comp, 1200W 3013 kenwood al hem net hem akustik iyi olur hemde tek amfide 2 takım mid bir bas beslersin
|
|
![]() |
|
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5 kanal bir anfi al üstadım bir çift jbl 6508 c al yada infinity bagajada koy yumuşak tonlamalı bas istersen jbl sert istersen kicker es i koy. 4 kanala jblleri bağlarsın 1 kanala da bufferini yeterde artar
2. tercih ise 2 tane pioneer 95 s al bagaja pandizota yerleştir birde bufferini al yukardaki dediklerimden tarzına göre birisini, sonra da 4 kanal anfi ile 2 kanala kolonları diğer 2 kanalada köprüleme basını tak olay biter
|
|
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |