![]() |
|
206+ Sony Ses Sistemi Tavsiye/Fikir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metinisci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metinisci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2014 Saat 15:03 |
Merhaba Arkadaşlar, Aşağıdaki resimde almak istediğim sistemin özellikleri var, fikirlerinizi almak istedim, Teyp zaten var hoparlör woofer ve anfi'yi alacağım, orta düzey bi sistem için ideal midir? Ses tesisat kablo kitlerinden tavsiye edeceğiniz var mı? Kit alıp yapmak zor mudur? kit alıp bir ustaya mı taktırmak daha mantıklı yoksa sistem takan bir yere götürüp kabloları da oradan mı temin etmek daha mantıklı? Bir de Bursa'da tesisat takan bildiğiniz iyi bir yer var mı? Çok teşekkürler |
|
İmza, bir dost.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence sony değilde piooner teyp infinity mid takımı kenwood 1200 sub amfi olarakta jbl 755.6 bu set daha etkili ve cam gibi bi ses alırsınız ayrıca bas kuvvetli olur köprüleme yaparak beslersiniz.
|
|
![]() |
|
metinisci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metinisci
hocam saolasın, teyp zaten var sony, olmuşken diğer cihazlar da sony olsun demiştim, biraz araştırdım sony pek tutulan bir marka değil sanırım, ama yine de bütçeme uygun olduğundan tercih edicem, benim merak ettiğim sony sisteme sahip arkadaşlar varsa tecrübeleri nedir? ya da bu cihazlar ile ilgili aman şu özelliği berbattır pişman eder gibi bir durum var mı, yoksa bu bütçeye bu kalite iyidir mi?
|
|
İmza, bir dost.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bu bütçeyle çok iyi ses alırsın..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metinisci
evet hocam çok saolasın, biraz araştırdım, sony kimse tavsiye etmiyor.
|
|
İmza, bir dost.
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
hertzden şaşmam teyp pioneer bass hertz mid hertz amfiyide düşünmek gerek
|
|
i
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |