![]() |
|
PREMİER PR-4110 NASILDIR ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Temmuz 2014 Saat 14:51 |
Herkese merhaba premier pr-4110 anfi nasıldır bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim, bu anfi ile 2 adet 450w freeair bi takım JBL compenat ve bir takım pioneer 600w oval kabin çalıştırabilirmiyim ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Amfi nin bilgilerine ulasamadim
|
|
![]() |
|
cakirbey35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2014 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 150 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
üzerinde 4*100 W RMS bilgisini gördüm ben diğer bilgilerine bende ulaşamadım
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4x100w rms ise cidden cok iyi. Ama 2ohm da mi 4ohm da mi bu ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakirbey35
![]() ![]() ![]() ![]() |
4x100w rms 4/3/2 kanal modu x-over hpf-lpf-full frekans kanal seçimleri bass eq 0db/6db/12db bunlara erişebildim şuanlık araştırıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |