![]() |
|
206+ 1.4 HDİ SES SİSTEMİ PROJESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sahbaz.24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2012 Konum: istanbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahbaz.24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2014 Saat 18:39 |
ARKADAŞLAR ARACIMA ÇOK ABARTILI OLMAYAN AMA YETERİNCE DOYURAN BİR SES SİSTEMİ YAPTIK YANİ ARABANIN İÇİNDE SİZLERİ FAZLASIYLA TATMİN EDECEĞİNE ŞÜPHENİZ OLMASIN TÜM AŞAMALAR TİTİZLİKLE YAPILDI MONTAJ I ZATEN ARKADAŞIM YAPTI 12 SENEDİR YANİ ÇOCUKLUKTAN BERİ BU İŞLE UĞRAŞIYOR. KULLANDIĞIMIZ ÜRÜNLER HEPSİ SIFIR VE 2 YIL GARANTİLİ ÜRÜNLERDİR. EĞER BÖYLE BİR DÜŞÜNCESİ OLAN ARKADAŞLAR OLURSA FORUMDAN GELEN ARKADAŞIMLA KONUŞUR FİYAT KONUSUNDA DA İŞÇİLİK KONUSUNDA DA ELİMDEN GELENİ YAPTIRIRIM. https://www.facebook.com/pages/EMR-Dizayn-Sound-Tuning/1498246127067408 KULLANILAN CİHAZLAR - Orjinal Ana Ünite Teyp - Cerwin Vega Deck Çevirici - Sound Solotions 16.5 Cm Kompanent - JBL 30 Cm 1100 W Subwoofer - Forwell 4060 4 Kanal Amfi - Cadence Kablo Kiti BASS TERMİNALİNİN LEHİM VE SOKET AŞAMASI CEYRAN KABLOSUNUN ORJİNAL KABLO TESİSATI SOKETLERİNDEN GEÇİRİLEREK BAGAJA ALINMASI TWETEER LARIN SİLİKON VE JAPON YAPIŞTIRICISI İLE SABİTLENMESİ VE EN SAĞLIKLI AÇI VERİLMESİ MİDLER İÇİN SES DAĞILMASIN DİYE MİD YUVALARINA YAPIŞKANLI SÜNGER KULLANILARAK YALITIM YAPILMASI TEYBİMİZDE AMFİ ÇIKIŞI OLMADIĞI İÇİN CERWİN VEGA DECK ÇEVİRİCİ MONTAJI BAGAJDAN BİR KARE :) MİDLERİN KABLO LEHİMLENME AŞAMASI BU DA MİDLERİN LEHİM AŞAMASI :) SÜNGER YALITIMDAN SONRA MİDLERİN MONTAJI AMFİ ÇIKIŞLARINA KABLOLARIN GİRİLMESİ AMFİMİZ FORWELL 4060 4 KANAL FİYAT KALİTE AÇISINDAN BENCE EN ALINABİLECEK ÜRÜN 3 ARACIMDA DA MEMNUN KALDIM =) VE BİTTİĞİ AN BAGAJIMIZ MİDLERİMİZİN STİCER I =) Düzenleyen sahbaz.24 - 24 Haziran 2014 Saat 18:41 |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emeğine sağlık, güle güle kullan :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
sahbaz.24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2012 Konum: istanbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahbaz.24
Eyvallah =)
|
|
![]() |
|
LeckenJugend ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı LeckenJugend
Bende 2010 model 206+ comfort aracıma bir sistem yaptırmayı düşünüyorum. Fakat orjinal teyp yerine sağlam bi kenwood JVC gibi teyp takmayı düşünüyorum da mümkün müdür acaba? Araştırmalarıma göre farklı teyp yakılınca direksiyondan kontrol olmuyormuş falan. arkadaşın yardımcı olabilir mi? istanbul'dayım bende.
|
|
G.G 206+ Hdi Comfort
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi konuştum aparat alarak calistiririz problem olmaz dedi. .
|
|
![]() |
|
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
O işi bende yapmak istiyorum Pioneer MVH-150UB Teybim var aparatı nereden ne kadara alabiliriz acaba sorabilir misin.
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
sade ve şık olmuş hayırlı olsun
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
güle güle kullan
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Tskr ederim bu aparat konusunu montajli fiyat öğrenip size dönücem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahbaz.24
WR ÇIKIŞI OLAN CİHAZLARA ARKADAŞIM MONTAJ YAPIBİLECEĞİNE SÖYLEDİ ÜCRETİ MONTAJ DAHİL 200 TL. ANCAK ÜRÜN ORJİNAL FABRİKASYON ÜRÜN OLUP MERDİVENALTI ÜRÜN DEĞİLDİR..
KULLANABİLECEĞİ MARKALAR PİOONER SONY JVC KENWOOD ALPİNE CLARİON WR ÇIKIŞI RESİMDE HAZIRLADIM ![]() |
|
![]() |
|
mgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Teşekkürler w/r çıkışı olmadığı için şimdilik yaptıramıyorum.
|
|
2005 206 HDI X-Design
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |