![]() |
|
Teyp ve Amfi Çıkış sayısı nedir ? Ne işe yarar ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enderdmed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2014 Saat 00:49 |
Merhabalar arkadaşlar
Bir ses sistemi düşüncem var bir konuda bilgi almak istiyorum bilen arkadaşımız varsa. Sisteme bir anfi bir bas iki yeni arka hoparlör ve öndeki kapı için hoparlörler ve de iki tane twitter bağlamak istiyorum ancak 4 çıkışlı amfi ve teyp e tüm bunlar bağlanabiliyor mu bilmiyorum ? bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ?
![]() Düzenleyen enderdmed - 25 Mayıs 2014 Saat 00:53 |
|
2.0 2000 Model 206 GTI Çin Mavisi
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:D
Hocam çok genel bir soru sormuşsunuz ve cevabı baya bir sürer. Siz tam olarak beklentileirniz ney onları bir belirleyin. Anfi ile ne besleyeceksiniz teyp ne kullanacaksınız onalrı kararlaştırın yardımcı olmaya çalışayım. |
|
![]() |
|
enderdmed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Beklentim şöyle arka pandizot düşünüyorum birkaç yere mesaj attım talebe göre yaparlarsa ortada tek bas sağ ve solda hoparlör yine resimdeki gibi 2 twitter düşünüyorum bunların dışında arabanın ön kapılardai orjinal hoparlörlerini veya yineleyerek kapı için hoparlörlerle yine ön tarafa 2 twitter düşünüyorum bir de amfi tabi. amacım yüksek gürültülü ses değil güzel ses almak. Hoparlör ve basları bir şekilde seçerim de bu sisteme uygun teyp ve amfi konusunda bilgim yok yani saydığım hoparlöerleri hangi amfi ve teyp destekler sorusu var alımda
![]() Düzenleyen enderdmed - 25 Mayıs 2014 Saat 12:54 |
|
2.0 2000 Model 206 GTI Çin Mavisi
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benım ıçın sıstem başlangıcında en önemlisi ana ünitedir yanı teyp ilerde pişman olmamak için sıstem kurarken bence dusunulmesı gerekıyor teybın uzerınde 2 adet RCA anfi çıkışı olursa ve 4x50 watt gibi bir çıkış gücüne sahip olursa hıç bır zaman pişman etmez teyp çıkışları kullanılmasa bile lazım olabiliyor çıkış voltajı güzel olursa her zaman iyidir.Çift RCA çıkışınıda mono ve stereo anfi bağlamak için kullanırsınız.Ondan sonra da anfi gelir anfide sub ve diğer ekipmanlarla uyumlu olması gerekir ki en ıyı performans ortaya çıksın.Sony ve kenwood anfi tavsiye edebilirim güzel ve kullanışlı urunlerı var ucuz fiyatlı urunlerı tercıh etmeyın derım anfide.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |