![]() |
|
benzin göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigit106xr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2014 Konum: bulancak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit106xr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2014 Saat 17:05 |
arkadaşlar aracım 106 xr 1.4 benzinli ancak araç cumartesiden cumartesiye çalışıyor öğrenci olduğum için sorunum şu benzin göstergesi çalışıyordu ancak aytemiz petrolden benzin aldık 50 tl lik çalışmadı gösterge sıfır ın altında ve bazen 0 ın üstüne geliyor ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
![]() ![]() ![]() ![]() |
elektrikçi bakması lazım, ibrede sıkıntı da olabilir şamandıra bozulmuş yada takılmış da olabilir. 50-100 tl lik daha al dene sonuç aynı ise şamandıraya bakman lazım
|
|
106 98 xr
|
|
![]() |
|
Oğuzhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba;
Başımdan geçen olayı anlatarak başlayacağım. Ankarada yaşıyorum. İş dönüşü Yozagat bulvarı Opetten benzin almak için pompaya yanaştım. Pompacıya 50 tl dedim ve anahtarı teslim edip visa çektirmek üzere içeri girdim. Geldiğimde pompacı anahtarı verdi ve elinde onlarca fişle abi senin plaka kaçtı fişini vereyim dedi. Bende pompacıyı yoğunlukta uğraştırmamak için ''benzini doldurduysan sorun yok fiş kalabilir'' dedim ve ayrıldım. Eve vardığımda turuncu benzin lambasının halen yandığını ve ibrenin hiç oynamadığını farkettim. Benzini yeni koyduğum için şamandıranın görmediğini düşündüm. Ertesi gün bidaha bakarım diye düşünerek eve çıktım. Sabah oldu işe gitmek için yola çıktım. 5 km kadar sonra ibrenin halen yükselmediğini fark ettim. Yolda kalmamak için ilk benzinliğe durdum. Şamandırayı kontrol etmek için 50 liralık benzin aldım. Kontağı çevirdim ve şamandıranın yükseldiğini gördüğümde önceki gün benzini arabaya koymadıklarını farkettim. Hemen visa slibinden firmanın telefonunu bulup aradım. Firma yetkilisine başıma geleni anlattım. Yetkiliye aracıma ait bilgileri verdim ve kamera, fiş vs.leri kontrol edip dönüş yapacağını söyledi. 1 saat sonra firma yetkilis aradı ve iş yoğunduğundan pompacının benzini koymayı unuttuğunu istediğim zaman gelip paramı iade alabileceğimi söyledi. Akşam gidip 50 tlmi aldım. Aynı hafta pursaklar opetten benzin aldım. Pompacıya 50 tl dedim. Visa çektirip geldim. Daha önceki olay aklıma geldiği için fişi kontrol ettim. 10 tl lik benzin konulmuş. Pompacıya visa slibinde 50 tl yazıyo fiş 10 tllik dedim. O da ''abi kusura bakma'' diyerek 40 tl daha doldurdu. Demem o ki arabana benzin konmamış olabilir. Böyle çelişkiye düşmek istemiyorsan aracının başında durmanı yada pompa fişlerini her seferinde üşenmeden kontrol etmeni tavsiye ederim. Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
yigit106xr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2014 Konum: bulancak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit106xr
ARABANIN BAŞINDAYDIM KONULURKEN
![]() şamandıra değişir mi sizce ben ne yapmalıyım ve şamandıra ne kadar tutar kesin olarak ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
aynen 2 dakika geç çıkın petrolden 2 dakika geç çektirin karta 2 dakika geç verin parayı pompacının başında durun alacağınız yakıtı koyana kadar yavaş kademede doldurtturun inanın hiç bişe kaybetmezsiniz
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |