![]() |
|
106 sanzimandan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2014 Saat 12:50 |
yaz geliyor diye aracı bakıma sokayım a'dan z'ye yaptırayım dedim herşeyini. zaten son zamanlarda ön sag tekerden ses geliyordu ustama götürdüm sağ aks kafasının değişmesi gerektiğini söyledi hava yag benzin filtrelerini ön disk ve balatalarını değiştirecegim bu parcaları anadolu yakasında uygun fiyattan nerden bulabilirim varmı tanıdık parçacısı olan ?
Düzenleyen yawruaslan - 30 Nisan 2014 Saat 22:22 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şahin peugeot ümraniye 0216 631 10 80
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Şahin Peugeot iyidir, hernekadar sponsorumuz olmasada gittiğinde gerekli indirimleride yaparlar
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
parçaları aldım ... Ön sağ aks , triger seti ve kayış , ön fren diskleri ve balataları , filtreler motor ve şanzıman yağı aracı bugün bakıma sokuyorum artık cillop gibi olacak tek eksigim ön tampon boyası ve pasta cila kaldı he birde ön farları değiştirmeyi düşünüyorum oda onumuzdeki ay . Aldıgım tum parcalar 450 lira tuttu
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
parcalar hayırlı olsuni takacak olan usta ne fiyat istedi bunları takmaya?
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
işçiliği konuşmadım mahalleden arkadaşım zaten çok bi işçilik verecegimi sanmıyorum aracın anahtarını aksam bırakmıstım ona sabah giderken götürmüş akşam gelirken getirir :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
super
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Arkadaslar onemli arac bugun gitti parcalar deisti fakat araba giderken sanki bilyalar dagik olur ya tikir tikir ses gelir o ses devam ediyordu sorun sanzimanda galiba cunku vites bostayken bu ses geliyor ve vitese gecirmek isterken bu ses biraz artiyor daha sonra eski siddetinde devam ediyor sizce nedendir yarin sanzimani indirticem galiba
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Ben pek anlamam sanziman icinde bilye filan mi daildi disli kirilsa vitese gecermi dislimi kirildi acaba ?
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
ŞANZIMAN SORUNU İSE ARAÇ VİTESTE GİDERKEN SANKİ PERVANE BİR YERE SÜRTÜYORMUŞ GİBİ SES YAPAR .
SENDEKİ SESTE ÖYLE Mİ ?? BOŞA ATINCA SES KESİLİR ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Abi hem vitesteyken hem bostan geliyor vitesteyken gaz verirken ses gelmiyor gibi belkide motor ve egsoz sesinden duymuyorumdur emin deilim bu arada bi sorunum daha var 60 km uzerinde giderken frene basinca pedal titriyor araba titriyor dedim diskler filnmi yamuk ne komple on arka fren tertibatini yeniledim diskler balatalar filan ama sorun hala devam ediyor desemki araba kazali basi ayri kici ayri gidiyor oyle bi arabada deilki
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
sesin nerden gldiğini güzel tespit et şanzumanda sıkıntı olsa uğuldama yapar dişli kırık olsa vitesten atar zaten.. senin dediğin takırtı z rotlarıda olabilir 106 da sık bozulan parçadır. frene bastığında direksiyon titremesi rot ayarlarından ve ön takım sıkıntısından dolayıdır...
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Sanziman dagilmis dislilerde kirik var ama vitesten atma yada gecmeme gibi bi sorun yoktu fakat usta darmadagin dedi gidip parcalari alsan pahaliya gelir cikma sanziman al dedi bende pazartesi sabah alicam 750 ye buldum |
|
i
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |