![]() |
|
Peugeot 106 kapı kilit mandalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2014 Saat 08:23 |
|
Merhaba arkadaşlar aracım peugeot 106'dır. Sağ kapıda bir sorun var hızlı kapatınca kapı geri atıyor illaki yavaşca ve nazikce kapatmak gerekli. Fakat bazen o şekilde bile kapanmıyor insanı sinir ediyor. Geçen gün detaylı bir temizlik yaparken gözüme kapı kilidinin mandalı çarptı. İçindeki dil çatlamıştı, öbür kapıya baktım orada bir çatlama yoktu ve kapı sağlam açılıp kapanıyor kendimce sorunun o parçada olduğunu düşünüyorum fotoğrafını çekemedim fakat temsili olarak fotoğraf bu.
![]() ![]() Fotoğrafta işaretli olan dil çatlamış. Sorun kapıdaki değilde şasedeki kilit yuvasında. Bu parçanın komplesini nereden temin edebilirim ? Bayaa bi araştırma yaptım bulamadım. Teşekkürler.
|
||
![]() |
||
mstfkys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Güncel
|
||
![]() |
||
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
netden araştır pejo çıkmacısı onların telefonuna ulaş vardır ellerinde kargo ile yollaya bilirler yada yetkili servislere sordur bulunmayacak birsey değil netden bulursun.. netden araştırır ken kapılı kilit karşılıgı diye aratırsan bulabilirsin
http://www.peugeotparca.com/peugeot-boxer-kapi-kilit-karsiligi-ithal-8503-es-urun2249.html bunun gibi. en kötu ihtimail ile bir kaportacı yada kilitciye gidersen haledebilir kanımca.
Düzenleyen emrepunar - 24 Nisan 2014 Saat 09:54 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Onur yardımcı olucaktır. bitter nickli arkadaşımıza özel mesaj göndermeni tavsiye ederim
|
||
![]() |
||
|
Anlatım ben o parçayı ne diye aratacağımı çözememiştim saolasın teşekkür ederim. Sanayiye gitmeye vaktim olmuyor o yüzden sizlere danışıyorum.
|
||
![]() |
||
|
Pazar günü buluşma var orada yüz yüze görüşmem daha iyi olur. İlginiz için teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
|
Düzenleyen mstfkys - 24 Nisan 2014 Saat 11:02 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |