![]() |
|
106 xr almak istiyorum artıları eksileri hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2014 Saat 23:05 |
106 xr almak istiyorum artıları eksileri hakkında bilgi verirsenz svinirim arkadaşlar...
|
|
AhmeT
|
|
![]() |
|
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sitede yeni olduğum için hatalarımız affola :D
|
|
![]() |
|
alacağım araca 11,000 fiyat çekti sahibi 1.4 xr sun roof lu modeli hata boya yokmuş araçta orjinal bi aaraç yani.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Salih abininde dediği gibi imkan varsa mutlaka exper' e sokun
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
detaylı bir kontrolden sonra alırsanız 106 candır.. ben 8 ay 106 xr kullandım 98 model, gayet memnundum aracımdan.. tek canımı sıkan devir saati yerinde duvar saati olmasıydı diyebilirim :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
ewet expere yarın gidecek araba inşaALLAH dediğiniz gibi saat meselesi benm de canımı sıkıyo alacağım araç 99 yada 2000 model olacak. inşaALLAH devir saati vardır. temizini kullananlar memnun anladığım kadarıyla
![]() |
|
![]() |
|
necii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
- 98'in ikinci yarısından itibaren üretilen peugeot 106 xR lerde devir saati var diye biliyorum. Bende 98 model sunroff lu 106 xr kullanıyorum. 2011 yılında aldım aracı. 3. sahibiyim, 3-4 parça boya var araçda. Aracın en büyük artısı, az yakıt tüketimi, pratik, seri kolay park vs. Aracın en büyük eksisi, sürücü koltuğu bana az biraz dar :) Gri, beyaz ya da ateş kırmızısı olan renkler benim hoşuma giden renkler... söyleyecek şey illa ki çoktur ama kısa ve öz olmakta fayda var ... :) |
|
106 xRs
twitter/djneCii facebook/djneCii |
|
![]() |
|
neci arkadaşım benim alacağım sanırım 99 yada 2000 model rengi lacivert. sanayiye gitme veya parça konnusunda nasıl peki bu araç. bana en ii yardımcı olabileceklerden biri sensin sanırım...
|
|
AhmeT
|
|
![]() |
|
bide senin aracında klima var mı sun roof olan modelde klima olmuyor ddiye duydum...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |