![]() |
|
106 Stop etme, Hararet, Rölanti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
IBRHMCN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2014 Saat 23:31 |
Arkadaşlar merhaba,
1999 106 GTI kullanıyorum. Aracımda bu sorun hiç olmamıştı ama bu hafta gün yüzüne çıktı çok can sıkıcı bir durum. Benzer konu açıldımı çok aradım ama görmemişsem affola :) Araç normal çalışıyor hiç bir sıkıntı yok site parkından çıkıyorum yaklaşık 6-7 km sonra hararet ibresi birden kırmızıya geliyor kaloriferi açıyorum fanı açıyorum ancak kalorifer soğuk üflüyor (Sıcaklık ayarı kırmızıda.) O ara araba bazen tekleme yapıyor ama bi kaç defadan sonra duruyor bu tekleme. Lambaya duruyorum rölantide dalgalanmalar yapıyor sonra stop ediyor. Çalıştırıyorum tek seferde alıyor ve devam ediyorum. Eve gelince stop ediyorum 5 10 dk sonra suyuna baktım herhangi bir kaynama yok elimi yakmıyor bile. Sizce ne olabilir elektrik aksamı, müşürler, beyin, rölanti motoru aklıma gelenler. Servise ancak 10 gün sonra uğrayabilirim. Ama bu süre içinde beynimi kemiriyor sorular sizinle paylaşmak istedim önerileriniz ve tecrübelerinizi alabilirmiyim.. Şimdiden teşekkürler.. ;)
|
|
1999 1.6 GTI ALP BEYAZ 106*
2002 1.6 XT ŞEYTAN KIRMIZI 206 |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hararetin aniden yükselip aslında hararet yapmamış olması müşürdendir gerisi için bişey diyemiycem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
IBRHMCN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
Teşekkürler
|
|
1999 1.6 GTI ALP BEYAZ 106*
2002 1.6 XT ŞEYTAN KIRMIZI 206 |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
aracın soğutma suyunu devir daim etmiyor.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |