![]() |
|
bildiginiz iyi bir oto elektrikci istanbul içi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2014 Saat 12:07 |
arkadaslar aracı muayeneye götürcem daha once götürdüm ve ilk muayenede kaldım cünkü sag arka stop lambalar yanıkken dörtlüleri yakınca park lambasını hafif kısıp açıyordu bu sebepten bıraktılar sag arka stop baya su almıs duy paslanmıstı cıkmacıdan duy aldım o benimkine nazaran cok iyiydi baya bi temizledim pas sökücü filan kullandım fakat hala ufak bi sorunum var tüm farlar acıkken dörtlüyü yaktıgımda park lambasını hafif kısıp acıyor aslında eskiye nazaran cok belli olmuyor ama bişey dikkatimi çekti dün komple yanmıyordu neden oldugunu çözemedim ne yaptıysam olmuyor belki başka bi yerden şase alıyor çözemedim gitti bir elektrik ustasına göstermem gerekecek heralde varmıdır saglam bir elektirikci 106 dan anlayacak :(
|
|
i
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |