![]() |
|
Bijon kapakları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2014 Saat 16:32 |
![]() Kar lastiklerini takan ustalar gördüğünüz bijon kapaklarını sağlam takmadığı için düşmüşler. Size komik gelebilir ama çok sinirimi bozuyo bi kaç tanesinin olmaması. Bunları nerden alabilirim acaba bi bilgisi olan varmı?
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı şey benimde başıma geldi... salak ustaya dedim ki penseyle çıkarmaya çalışma vereyim aparatını yok dedi bir baktım birini kırmış ve kötü görünüyor... sanırım oto aksesuarcılarda bulunur
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şahin peugeotda var diğer peugeot parçacıların dada vardır. Bildiğim kadarıyla Aksaraydasınız yani yuvasında :)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
206 mı bakıma sokmustum 2 ya da 3 bijon kapagım eksikti biliyordum. hesap cıkarırken usta bijon kapaklarını da taktım eksikler vardı, onlara da 30 tl demisti. aksarayda tanesini 2 tlye bulunca yedigim kazık aylar sonra acıtmıstı
![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
pahalı değil almışken 2 yada 3 tane fazla almak lazım. çıkabilir gene bir dengesiz lastikçi |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
:((( bende her rot balansta yada o tarz bi işlemde kelepçelerimi düşürecekler diye paranoyak oluyorum
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Servise sordurdum elimizde yok demişler. Aksaraydayım diğer parçalarda sıkıntım olmuyor ama yoktur diye gidip bakmadım :) yarın bi bakayım dükkana giderken.
|
|
|
|
![]() |
|
ewt gidip bakayım yarın. Varsa bi kaç tane fazla alıcam.
|
|
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
evet komik ama eminim burdaki herkesin takacagi bir durum ustad :) ben takardim sahsen :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
benimde düşmüştü görala götürdüğümde ustaya sordum varmı diye bitane buldu geldi taktı ücret felanda almadı :)
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
8 tane eksikti bende... Önceki sahibi bakım için vermiş arabayı öndekileri kaybetmişler... Nasıl olduysa... Tanesi 5 tl idi orjinal... 8 tanesini 30 tl ye almıştım... Bostancı Sanayiden sıfır..
|
|
![]() |
|
:)) Aynen. taktım bile
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Bugün işe giderken aksaraya uğradm ve tanesi 2.5 tl den 4 tane aldım. Tavsiye eden arkadaşlara teşkkürler. Gerçekten ayağımın dibindeymiş :) Bide Ön cam hariç 40 tl ye cam filmi çekiyolar bugün yarın gidip yaptırmayı düşünüyorm. En azından bişey olursa karnım yanmaz
|
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
40 tl cam filmimi olur yav?! sonradan kırmızıya dönen filimlerden olmasın o? sıkılırsın söktürmek istersin arka camın rezistansları elinizde kalır benimki gibi sonradan bide arka cam masrafı çıkar valla bence bidaha düşünün 40 tl lik cam filmi olayını
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Aksarayda herkes 50 tl ye yapıyor zaten. Benm memlekette 150 burda 50. Ama çoğu şeyde bu fark var zaten :) mesela bu bijon kapakları 10tl burda 2.5 tl. Ama tavsiyeni göz önünde bulundurucam.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |