![]() |
|
silecek bidonu sorunu yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2013 Saat 02:00 |
mrb arkadaşlar 106 aracımın silecek için su koyduğumuz bidon koptu malum kış ayları antifirizi ordanda koyuyoruz diye biliorum ben bide radyatörde ordaki suya bağlı diye biliyorum bu sorun yaratırmı bilgisi olan ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasıl ya hepsi bir bidonda mı ?
|
|
![]() |
|
yok radyatör su koyma yeri ayrı yerde aynı değil bi arkadaş silecek bidonundaki su radyatörede bağlı flan ddi bnmde kafam karıştı koptuğu için silecek suyu konulan bidonun olmaması araca zarar verirmi ?
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Sanmam hocam. Biraz abartmış gibi geliyor bana ama pejo bu olmaz da diyemiyorum. |
|
![]() |
|
nese zaten taktırırm hafta sonuna kadar bikaç kşşiyede danıştm sorun olmaz ddi saolasn agacm snde ilgilendiğin için tşk ettim
;) |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Silecek suyuyla radyatör suyunun hiç alakası yok hocam, silecek su bidonun tek zararı camı yıkayamamanız olur.
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
silecek suyu ile radyatör suyu birbirinden farklıdır hocam kablarıda farklı
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Silecek su deposu ayrıdır. Kış aylarında nadirde olsa çatlar patlar :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
eyv. saolun arkadaşlar bnde öle tahmin ediodum kesinleştrmiş oldk
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
tekrar tekrar konu açmayayım, buradan sorayım:
206+'ımın silecek suyu deposu kirli olmalı ki iki kere suyu bitirip yeni su koymama rağmen hala suyun içinde çok ufak kum gibi tortular geliyor, camdaki su kuruyunca ise garip bir görüntü oluşuyor, suyun geldiği yerler kir topluyor vs.vs. sorum şu, silecek su depomu nasıl temizleyebilirim? -fışkiyeleri kullanıp 2 kere boşalttım, kirler çıkmıyor. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Su bidonun altında fiskiye motoru var motoru çıkarın, içindeki su boşalır, üstten biraz su dökün suyla birlikte içindeki pislik akıp gider sonra motoru geri takarsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |