![]() |
|
106 bagaj aslanı :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2013 Saat 23:01 |
arkadaşlar resimde görünen aslan amblemine mukavvadan çözüm yapan bi 106 cı gördüm sordum nasıl yaptını;
anlatayım kısaca aslan logosunun olduğu yerde içeri doğru gömülü yer var mukavvadan kesip aslanın oraya uyarladıkdan sonra kırmızı bnce ama renk seçimi size ait :) üzerine folyoyu yapıştırdıkdan sonra oraya yapıştırıcaksınız :) etrafınada şu mat siyah kaplamalar varya onlardan yapmış arkadaşımız gayet şıkdı k.bakmayın telin şarjı yokdu resmini çekemedim doğan abicim bi dene istersen :) Yada en güzel çözüm maslak yada atatürk sanayi sitesine işi düşenler çıkmacılardan 30 lira gibi miktara komple alabilirler kilit kısmıyla :)
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim Ya sen yada Serkan abi yapacak benim arabaya yada dediğin gibi çıkma bi tane bulucaz
![]() Düzenleyen dogan106 - 06 Kasım 2013 Saat 23:22 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
ACİLDE SİGARA İÇERKEN DENK GELDİM DİKKATİMİ ÇEKTİ ELEMANA SORDUM ODA BUNU ANLATTI :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Aslan amblemimi çaldıklarında İlk hali bu şekilde idi Düz tornavidayla çok hafif bastırarak iyice turuncu yapışkanı çıkarttıktan sonra böyle oldu Buda Öküz Kornam:)) Uç kısımlarını ses iletmiyecek bi madde ile yapıştırdık(deri kumaş karışımı değişik bişey) temas ettiği yerlere deyip ses çıkarmasın diye bu fotoyu çektikten sonrada kelepçe taktık şimdi aslan yada aslan tarzı bi işlemim kaldı. |
|
![]() |
|
Hacı abi sana yalancı durumuna düştüm belki ama gittiğimde pazarmış ben malum gene geceden çıktığım için günün pazar oldunu tam kavrayamadığımdan elim boş döndüm ama arabayı 2-3 günlüğüne sanayide masya yatırıcaz her zamanki gibi kısa bi ayrılığım var ozaman gene oralarda olucam bakıcam seninki devlet meselesine döndü ama yapcak bişi yok :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Estağfurullah hacım, ne yalancı duruma düşmesi, başka zaman beraber bakarız |
|
![]() |
|
gel bakarız hacı abi :) gel çayda ısmarlarım istediğin bişi vbarsa söle kredi çeker gene ısmarlarım :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |