![]() |
|
Emniyet Kemeri/ Cam ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2013 Saat 14:34 |
Arkadaşlar Merhaba;
Emniyet kemeri tarafından çukura girdikçe vik vik gıcık bir ses geliyor. Son 2 seferdir duyuyordum fakat önemsemiyordum. Tam nerden geldiğinide çözemedim ama kesinlikle motordan yada amortisörlerden değil. Sol kulağımın hemen yanından geliyor sese karşı çok duyarlıyımdır. Sorunun kaynağı emniyet kemeri ekipmanından sa ne yapmam gerek? yada Cam tarafındansa keza...Yardımlarınızı rica ederim,
![]() Düzenleyen dogan106 - 22 Ekim 2013 Saat 14:37 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de kapıda vardı öyle bir ses Doğan, 5 sene boyunca bulmadım sesin kaynağını, bende ki tıkırtı şeklindeydi ama, bu tarz sesler insanı gıcık ediyor, kaynağını bulmakta zor oluyor.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
bende ön amortisör takozunu değiştirince ses kesilmişti.
Düzenleyen pusutr - 22 Ekim 2013 Saat 16:27 |
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
arkadaşım emniet kemerini kontrol et bendede aynı ses var emniyet kemerinden geliyor
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
Kesinlikle sol kulağımın üstünden yada hizasından geliyor kulaklarım çok sivridir^^
![]() |
|
![]() |
|
Çözümü hakkında yardım pls
![]() |
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
çözüm alışmak :)
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
pejoda ses sistemi bu yüzden çok yaygın:) yüksek sesli müzik dinlersen sorun kalmıyo,yoksa pejoda sesmi biter
|
|
![]() |
|
Çok iyiydi^^
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |