![]() |
|
LPG önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
huseyinsengonul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinsengonul
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 Saat 23:08 |
arkadaşlar merhaba 106 quık im için sıralı sistem lpg önerisi ve fiyatları için yardımcı olabilir misiniz?Ben atiker buldum bi yerde 900 liraya yapıyorlar fiyatı nasıl ve atiker hakkında yorumlarınızı alabalir miyim ?
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam durumun varsa brc taktır |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Ben ısrarla lovato diyorum
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
106' ya LPG takılırmı ya:(
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
huseyinsengonul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinsengonul
![]() ![]() ![]() ![]() |
gtı değil ama araçta aldığımda dymco vardı sorunlarını çözemiyorum o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum
|
|
106 quık
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Lovatonun satış sonrası desteği çok iyi, kalite olarak da çok tavsiye edilen bir marka
|
|
![]() |
|
Aynen
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
lpg ile 18 20 22 kuruş yakanları duymuştum şehir içinde
![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bencede dertsiz başına dert alırsın gaz taktırırsan ama karar senin tabiki :)
|
|
![]() |
|
O eskidendi Burak kardeşim gaz' ıon 1.60 olduğu zamanlardı
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinsengonul
ne kdr yakıt yaktığı pek probelemim değil açıkcası araç suan gaza geçmiyor buda sinirlerimi bozuyor amacım bu sorunu ortadan kaldırmak
|
|
106 quık
|
|
![]() |
|
ibanez_022 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Arkadaşlar, 106 1999 xr var çok nokta enjeksiyonlu motor olanlardan, fakat km de 45-50 kuruş yakması normalmi? 25 tl benzinle 50 km zor gidiyo? hemde o kadar yumuşak kullanmama rağmen? şehir içi şehir dışı karışık rakam bu..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |