![]() |
|
106 XR Çalışma Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muratsandalci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2013 Saat 14:02 |
Aracım zaman zaman marşa bastığımda çalışmıyor. 4-5 deneme sonrasında motor hiç sorun yokmuş gibi alıyor. Yedek anahtar ve normal anahtarlarla da denemeler yaptım. Aracımda LPG de yok. Kontağı ilk açtığımda benzin pompasını da dinliyorum. O da gayet düzgün çalışıyor. Sebep ne olabilir?
|
|
M.Sandalcı
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106'ın mı var derdin var.. Benimkinin de bu sabah aküsü bitti gıyk etti kaldı..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
muratsandalci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok benim ki o kadar ölmedi henüz :) sadece marş basıyo motor kapmıyor. Bu da ara ara oluyor tabi.
|
|
M.Sandalcı
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Benimki herzaman tek seferde tık diye alıyor hakkını yiyemem ama bu sabah akü kötü bi sürpriz yaptı bana :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
MARŞA BASMADAN ÖNCE 1-2 DEFA GAZ PEDALINI POMPALAYIN BİDE ÖYLE DENEYİN BAKALIM...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratsandalci
![]() ![]() ![]() ![]() |
Denedim bunu da. Sanki motorun mekanik aksamı ile hiç alakası yokmuş İMO ile alakalı gibi düşünüyordum ama bu sefer yedek anahtarla da denedim bir iki kez onda da oldu.
|
|
M.Sandalcı
|
|
![]() |
|
Benim akü bitmemiş alarmın beyninde sanırım bi bozukluk var onunla oynayınca tık diye çalışıyor.. Akşam pamuk eller cebe olacak galiba :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
eren106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2013 Konum: İST.sefaköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
termostatlara bak soketlerini kontrol et oksit yapmış olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |