![]() |
|
206 cam modülü yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mayıs 2011 Saat 23:58 |
arkadaşlar 2001 model 206 aracıma cam modulu taktırmak istiyorum ama arabamda alarm sistemi yok yapılabilirmi maliyeti nedir.şimdiden teşekkürler
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20 TL GİBİ BİR FİYATI VARDI SANIRIM.
ALARM OLMASADA OLUR. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
teşekkürler bu tek cam için fiyatı bu arada dimi?
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
ÖNDEKİ 2 CAM İÇİN.
TOPLAM YANİ 20 TL. 4 CAM OTOMATİK OLANLAR İÇİN OLANI 30 TL. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
bu daha iyi oldu :)
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
pekı alarm olmayınca aracın merkezı kılıdınden tetık alabılecek mı bu modul???
|
|
![]() |
|
VALLA DOĞRU SÖYLUYORSUN GİBİ.
AMA BEN ALARM OLMAYAN ARACTA GÖRDÜM. SENİN DEDİĞİNDE MANTIKLI TABİKİ. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
takıyorlar 25 lira demişlerdi banada
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
bende emın olmadıgım ıcın kesın bırsey dıyemedım. alarmlarda tetık cıkısı varda modulu baglıyorlar. egerkı alarm olmadanda bu modul baglanabılıyorsa bu tetıgı nereden alıyorlar merak ettım.
orjınalden olan araclarda bu ısı bsı yapıyordur muhtemelen.
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
takılır sonuçta merkezi kilit var ordan alır bi şekilde çıkış önemli deil.
|
|
![]() |
|
Ben sordum ikisi de ayrı ayrı satılıyor ve ayrı takılabiliyor.
|
|
![]() |
|
Cenmax Cam Modülünü Bende Aldım Ama Alarmsız Çalışmaz Dedi İnanmadım Beni Başından Salmak İstiyor Sandım...
6 tane Elektrikçi Gezdim Kesinlikle Eminim Alarmsız Modül Çalışmaz ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bence orjinalin dışında modül kullanmayın. ben eski aracım için taktıracaktım elimde duruyuor isteyene evde bulabilirsem gönderebilirim ama tavsiy etmiyorum.
cam modülü aracı her kitleyişinde cam kapalı olsa bile kontrol etmek için motora elektrik veriyor ve cam kapalıysa zorlanıyor modülde devreyi kesiyor. Modül bunu her aracı kitleyişinde yapıyor ve bir süre sonra zorlanmaya maruz kalan cam motorları yanıyor.
Aracı kitlerken camı açık bırakmak bi nebze hafifletiyor ama cam kapalı iken aracı her kitlediğinizde modül camı kapamak için motoru zorluyor ve cam kapalı olduğu için bırakıyor. böyle yapa yapa bir kaç ay içinde motorları eline alabiliyorsun.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
METİN İN DEDİĞİ GİBİ.
BENDE BU YÜZDEN TAKTIRMADIM. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
modül alarmsız çalışmaz. pug'lara da herkes alarm takamaz. takanda biraz fazla istiyor.
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende modül var ama alarm yok. bastığımda ön camlar + arka camlar + sunroof'u kapatıyor.
orjinal olmayan modülü tavsiye etmiyorum
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
bende yaptırcaktım adam 60 kağıt dedi ön iki cama ..yaptırmadım..daha uygunu vamrıdırki ?
|
|
![]() |
|
eğer yaptıracaksan teferratına da girmen gerekli, swiçler falan olması lazım çünkü dediğim gibi modül camı araç her kitlendiğinde emin olmak için zorlar ve motor bir süre sonra yanar. eğer swiçli sistem olursa cam kapalı iken motora yük binmez. zaten kapalı olduğu için çalışmaz bile. bu yüzden sorun olmaz. |
|
|
![]() |
|
Benimde Elektrikçim Biraz Çok Uğrastırıyor Dedi Peugeotlara Alarm Montajlamak ...
Ama Yinede Yaparız Dedi Benden Alacakları Fiyatta 40 TL Geçmez ... Param Yok Olsa Sahibindede Cenmax Alarm Var Hemde Ekstra Kumanda Taşımana Gerek Yok Bide Benim Modülde Cenmax ... Benim Önceki Aracımda Vardı Çook Memnun Kaldım Oda Cenmaxtı Hem Alarm Hemde Modül |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |