![]() |
|
debriyaj seti değişti ancak... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2013 Saat 00:49 |
herkese merhabalar arkadaşlar sorunum şu şekilde,debriyaj seti orjinal alınıp takıldı.
ancak arabam(106 xr 99 mod. 116500 km,de) 150 155 yapar iken set değiştikten sonra hızlanma pek iyi değil gibi geldi fakat debriyaj pedalı pamuk gibi yumuşadı.gece trafiğin az olduğu saatlerde test sürüşüne çıktım ancak araç çok geç hızlanıp 140,ı geçemedi ![]() |
|
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel...
|
|
|
|
![]() |
|
errör ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1134 |
kavramada sorun var gibi, balata kokusu alıyor musun ?
|
|
![]() |
|
yok dostum balata kokusu almıyorum. İlgine teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
hocam balatanın göbeğine gres yağı sürüyorlar usta eğer çok sürdüyse balatayada gelmiştir yüksek devirlerde kaydırıyordur. sen bence yaptırdığın ustaya götür test sürüşüne çık
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Abim geçmiş olsun mu diyim hayırlı olsun mu diyim bilemedim.. nerede yaptırdın arabayı yeni usta mı buldun :) haftasonu savaş ustanın yanındaydım ben, senin kulaklarını çınlattık görüşemedik bayadır diye :) şimdi baktım sen açmışsın konuyu :) inşallah çabucak çözülür hallolur abi üzüldüm ya :(
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için. volkancım arabanın kalan işlerini, arka fren balata, kampana, baskı balata, değiştirdim. tam bitirdik dedim olmayacak iş çıktı başıma bugün fren ayarı yapıldı birde aks keçesi değişti.savaş ustanın değiştirdiği şekilde tekrar taktık debriyaj telini henüz test edemedim.belki geç vakit test sürüşüne çıkarım.olumlu olumsuz yazarım.97 oktan benzin ve motor silk yakıt katkısı attım hava filtresi değiştirdim bakalım ne olacak.? pek ümidim yok ama...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NİYAZİCAN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NİYAZİCAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
slm
aynısı bendede oldu,araba hantallaştı.el freni çekip 1 e taktım gaz vererek debriyajı bıraktım araba stop etti eğer etmeseydi debriyajda sorun var diyecektim ama normaldi.kimi turbo bozuk dedi kimi mazot filitremi değiştirdi..anaservise gittim hava debimetresi değişti olay bitti.. |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
inşallah test sürüşünü yapıp iyi haberlerle dönersin abi, üzerine titredikçe dahada nazlanıyo bizimkiler :(
|
|
![]() |
|
![]() |
|
test edildi.145 km geçmedi.uygun zaman sibop ayarına baktıracam daha sonra kompresör testi yaptıracam.gerçi 4 5 ay önce siboplar değiştikten sonra 1 2 3 4 silindir ölçümü yanımda yapıldı.maşallah hepsi 12 basıyordu.yinede baktırıp en azından emin olmak istiyorum...bakalım ne olacak okadar para harcadım bari farkını hem performans (yani olması gereken) gibi olsun dedik çözemediğimiz bi sorunla karşılaştım.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NİYAZİCAN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2013 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NİYAZİCAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinlide havadebimetresi yokmu? pardon ozaman
|
|
![]() |
|
Estafurullah dostum,ilgine tesekkur ederim..
Baska onerisi olan yokmu arkadaslar. ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |