![]() |
|
Geri viteste kalkışta gelen takırdama sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fenersel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 10:38 |
Dün itibari ile farkettiğim canımı sıkan bir ses gelmeye başladı;
Aracım 106 xr 5 kapı.
Geri Vitese taktığımda ilk kalkışta bir takırdama sesi geliyor , sanki bişey bir yere çarpıyor 3-4 kez çarpıp sonra kesiliyor tok bir ses. sizce ne olabilir. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26023&title=evrim-balyor
Düzenleyen fenersel - 01 Nisan 2013 Saat 10:39 |
|
![]() |
|
angarya0061 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arka balatalarını değiştrince bi sorun kalmaz sıkıntı arka balatalırın bitmiş olması yada yerinden oynamıştır
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ses tahmini olarak nereden geliyor?
|
|
![]() |
|
fenersel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Çok fazla teknik bilgim yok, ancak ses arabanın arka tarafından ve altından geliyor. sağ sol olarak ayıramıyorum çünkü ne tam sağdan ne de tam soldan geliyor.
|
|
![]() |
|
ama sadece geri viteste kalkışta geliyor. Kaç kere denedim 1. viteste kalkarken ses falan yok.
|
|
![]() |
|
angarya0061 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
1. vites yapmaz zaten geri de yapıo aynı sorunla bende karşılaştığımdan söylüorm kastikleri söktürdüm bi baktık ki balatalar yerinden çıkmış ve bitmiş bi halde değiştridim daha bi sıorun yaşamadım bnm arçta 106 xr 5 kapı
|
|
![]() |
|
O halde bana yine sanayi yolu göründü, hadi hayırlısı bakalım inşallah çok masraflı birşey değildir. ilginiz için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
aynn öyle pek bi masrafı yok rica ederim sende yardım ediodun hocam :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |