![]() |
|
peugeot 106 xs lpg yakıtı hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 14:42 |
1.6 xs 98 model 106 sahibiyim yaklaşık 1ay önce 20tl ile 70 km falan yapıyordum az geliyordu bana
bu aralar ne olduysa 20tl ile 50km gidiyorum yaklaşık benzinde gibi gidiyor araba ne ile alakalı olabilir kışa girerken lpg ile bir kaç parça degişimi oldu 170tl verdim.yakıtda bir degişiklik olmadı bide şunu farkettim bu aralar araçla 2500 devire falan geldigimde daha fazla bagırmaya başlıyor katalizör ile alakalı olabilirmi olursa katalizör ne kadar farkettirebilir. Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için Sırf yakıt için araba degiştirmeyi düşünüyorum. |
|
![]() |
|
semih.danak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
güncel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih.danak
güncel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |