![]() |
|
106 xr'ye GTI tampon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 14:39 |
mrb arkadaşlar.98 model 106 xr araç var bende.ve tamponları değişmek istiyorum.gtı tamponları daha yakısıklı sankı?
ebatlar ölçüler aynı mı acaba? fiyatları nasıl bilgisi olan var mı acaba?
|
|
![]() |
|
Ayhan0689 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayhan0689
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş bende xste kullandın gayet güzel oluyo ama xr a olur mu bilmiyorum fiyatlarıda ucuk biraz bulmakta zor biraz ben hurdacılara falan gitmen gerekiyo sadece ön tampon 300 civarı :(
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet uyumlu bir sorun çıkarmaz.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
sıkıntı yaratır..
xs takarken bile hafif tadilat yapılıyor
xr sen düşün.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
bence xr tamponun kalsın daha iyi bu doğan görünümlü şahin yapmaya benziyor..
dışını yapsan ne olucak ki motor 1.4 yolda giderken gtı geldi kafa tuttu ne yapıcan ???
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Ayhan0689 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayhan0689
Yanlış düşünüyosun bence kardeşim adam değişiklik istiyo 106ya bende yakıştırmıyorum body kiti ama gtı tamponu hem yakısıyo hem orj. duruyo benim sahsi düşüncem bu tabi senin düşüncenede saygı duyarım
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
teşekkurler arkadaslar.her ıkı konuda da haklılık payınız var.gtı olmadıktan sonra tamponu olsa nolur.ama o tamponda yakısıyo be abı :d
|
|
![]() |
|
yakışıyor yakışmıyor değil ama bana mantıksız geliyor be kardeş senin tampon değişikliğin sana nereden baksan 1000 tl mal olur dodikler hariç değermi bende xs var bende düşünmüştüm ama o kadar masraf bana mantıksız geldi vazgeçtim...
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
fenersel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
ben fiber den yaptırdım ön arka tampon ve yan marşpiyeller toplamda 900 tl (sis farları hariç)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
dogru o kadarda masraf.on bın lıralık arabaya degmıyor sankı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayhan0689
Arabasını sevene değer 10 binlikte olsa 100 binlik te olsa araba benim arabam :D
|
|
![]() |
|
okadar uğraşcağına sık kendini al bir GTI daha iyi.
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayhan0689
Ama gti n masrafı cok fazla ve xs parca ucuz yakıt az motor daha basit 3. 106m ilki gtidı gerisi hep xs :D tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
Bendede xs var o arabanın keyfini bilirim ama tampon değişikliği bana mantıklı gelmiyor..
şimdi aklım gtı da onu düşünüyom.
|
|
SHQIPTAR
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayhan0689
gti bi başka tabi ama xs gibi değil dostum masrafı çok cıkıyo çok bakman gerekiyo bakmazsan üzüyo değer kaybediyo ama xs öle diil :D ön arka tampon dodik at bide çip gti ları kovalarsın valla benim eski aracım xs olan 2 kanal çip vardı gti gibi gidiyodu daha az masraf cıkartıyodu gayette doyuruyodu Allah izin verirse bu xs imide yeni aldım 2 Aya buda hazır :D
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
10 numara olur. sislerle birlikte.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |