![]() |
|
Spoyler Seçimi Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2010 Saat 00:39 |
|
merhabalar
306 xr aracıma spoyler takacağım ama iki model arasında kaldım fikirlerinizi bekliyorum 1-model ![]() * * * * * 2-model ![]() en üstteki araç sahibinden sitesinde gördüğüm bir araç sahibi aracı satıyordu kendisiyle spoyler hakkında görüştüm aydında özel yaptırmış alttaki araç benim aracım sanayii de birkaç model deneme yapıyordum bu resimdeki ve buna benzer bir model daha beğendim ama hemen taktırmak istemedim sizin değerli fikirlerinizi de almak istedim |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ıkıncı resımdekı daha hos gorunuyor 1. resımdekı ucak gıbı sevmıyorum o tur spoylerları ama genede senın gozune guzel gelmesı daha onemlı
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
2.spoyler iyi ilk resimdeki spoyler fazla abartı.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
ıkıncı resımdekı spoylerın fıyatı nedır?
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2. resim bencede
|
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
eğer ikisi ise sadece 2nci 1 e bakmayın bile 2 idealdir
|
||
![]() |
||
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
|
bence 1.si ama tersinden yazdırırsan daha iyi olur
|
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
2.si de çok küçük kalıyor. bence 1. daha iyi olur.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
|
Bilmiyorum ama bende büyük rüzgarlıkları daha çok seviyorum.307 aracıma taktırmayı düşünüyorum bende büyük rüzgarlıklardan..
|
||
![]() |
||
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
|
1. resimdeki özel yapım fiyatını bilmiyorum
2. resimdeki boyasız 100 tl boyalı 150 tl ye takacak |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
çok pahalı bence |
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
bence birinci çok abartılı 2. resim hoş
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
2. resimkardeş 1. nedir öyle hem cama yapışık hemde fazla abartılmış
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
|
fikirleriniz için teşekkürler
|
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
ikisinide taktırma bence hoş değil yinede sen bilirsin.
![]() |
||
![]() |
||
|
gökhan bey araç spoylersiz biraz çıplak kalıyor
belkide farklı bir iki model daha denemeliyim ne dersiniz gtı spoyleri nasıl durur acaba |
||
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
illa spoiler olsun dersen gtidan şaşma yada hiç taktırma. Bunlar arabayı basitleştirmiş biraz. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
en güzeli bencede 2.cisi kardeşim sende bi an önce karar versen diyorum artık
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |