![]() |
|
Arka torsiyonlar nasıl düşürülür. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2010 Saat 01:01 |
bana önlere yay takın arka torsiyonları düşürün dedi sitedeki bi kaç arkadaş nasıl yapacam ben bu işlemi...
çok para tutarmı.
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın nedir? eğerki 106 gti ise -5cm lik 150 tl civarı var 50 tl yede takma torsiyon işlemini yaptırabilirsin eğer ki aracın 206 gti ise -3.5 cm lik öneriririm. |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
araç 206..
bende 3.5 düşünüyorum ama arka torsiyon işlemi kafamı karıştırıyo yapsam mı yapmasam mı diye....
daha önce bu işlemi yaptıran bi kaç arkadaş varsa bana önersin bi kaç bişey...
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşağıdaki link sorularına yanıt olacaktır. |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
tşk ler resimleri gördüm işlemin nasıl yapıldıgı hakkında bilgi sahibi oldum ama...benim tek derdim bu torsiyonları düşürdügümde yarın birgün baktım memnun kalmıyorum geri yükseltebilirmiyim...
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet aynı işlemi tersine yapınca torsiyonları yükseltebilirsin.
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
ben 4 cm yay taktırdım 206 ma, arkadalrıda tekerle çamurluk arasına 1 parmak zor gircek şekilde düşürdüm. Arkadan tek sorunum 4-5 kişi varken bozuk yollarda biraz rahatsız edici düzeyde zıplaması. Vurma sürtme zaten olursa ön tekerin hemen arka tarafında oluyor zaten. bence tekerle çamurluk arasına 1 parmaktan biraz fazla boşluk kalcak şekilde indirt. beğenmezsen eski haline getirirsin.
|
|
![]() |
|
Reşat95 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: -1 |
coilover gibi bişey torsiyon :)
|
|
cehennemden gelen 405srİ
I Love PUG |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |