![]() |
|
angel eye - xenon uyumu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2010 Saat 22:51 |
peugeot 307 arabam için internetten siparişle angel eye far ve led stoplar aldım...
aracımda zaten xenon kit vardı. Şu an almış olduğum angel eye farlara, mevcut xenonlarımı taksam uyar mı acaba? bilgisi olan varsa bi zahmet yorumda bulunsun arkadaşlar lütfen... |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xenon ampul türlerinin (h7, h1, h4 gibi) , angel far yuvalarına uyması gerekir. uyuyorsa problem yok.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
peki orjinal farların ampülleri h1 mi h4 mü? hadi abi sen bilirsin herhalde :)
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bildiğim kadarıyla , kısa farlar h7 , uzun farların h1 .
Edit: sisler h1 (Ergin'den öğrendim.) Düzenleyen H-a-d-i - 13 Mayıs 2010 Saat 23:47 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
benım sısler h11 kısalar h1 hadı abı
|
|
![]() |
|
makyajlılar için dediğin doğru. benim yazdığım eski kasa için geçerli.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |