![]() |
|
alüminyum pedal seti ve vites topuzu tavsiyesi?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2010 Saat 16:55 |
|
arkadaslar vites topuzum çok yıpranmış durumda değiştirmek istiyorum.hazır el atmışken bi takımda pedal alayım diyorum.206 için tavsiyeleriniz varmı şık sağlam abartı pahalı olmayan
|
||
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
||
![]() |
||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben pedal setini hb sitesinden almıştım 13 tl ye fakat bi türlü monte edemedim, gaz pedalınınkini zar zor yaptım fakat o da sağlam gelmedi gözüme zamanla vidası gevşer olur olmadık yerde ayağımın altından kayar diye güvenemedim söktüm...bnce gerek yok hiçbişeye vitez topuzuda en güzeli orjinal olanı....
|
||
![]() |
||
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yaa sparconun momonun filan çok güzel setlerini gördüm ama acaip pahalı..daha ucuz sağlam ve kullanışlı olanı muhakkak vardır.kullanmış olan bi arkadaş yardımcı olacaktır :P
|
||
1980 - beylikdüzü |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
tavsiyem pedallarla uğraşma lastiklerini değiştir mis gibi kullan. Vites topuzuda monzanın güzel çeşitleri var hemde ucuz hemde sağlam onlardan al. Sanayilerdeki aksesuarcılardan bakıp beğendiğini alırsın.
|
||
![]() |
||
bahadirck ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadirck
|
peugeot servisinde bi vites topuzu var resmini ekleyeyim çok hoş bişey ama bulabilirsen iyi olur.
![]() |
||
YANLIŞ ATA OYNAMA , AT TEPER KUPON YATIRTIR.GELME BAŞKASININ GAZINA MOTOR BOĞDURUR , PİSTON SARDIRIR...
|
||
![]() |
||
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
gerçekten çok güzel bi vites topuzu bulabilirsen bizede söylede bizde alalım
|
||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
bende 206 varken pedal seti jsv vites topuzum momoydu sorunsuz takmıştım
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
|
mirak bahsettigin markalar baya pahalı ama en güzel modellerde onlarda..iki yakamı bir araya getirebilsem alacam bi takım :P
|
||
1980 - beylikdüzü |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
bende pedallara güzel bişey istiyorum 206 için ama daha zaman ayırıp bakamadım
|
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
|
|
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Plazalarda var komplesini 1 sene önce 106 için 28 tl civarına almıstım suanda pek fark yoktur. Hepsi aynı sayılır zaten. |
||
![]() |
||
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
|
resimdeki vites topuzu süpermiş bulma şansımız varmı acaba.bilen varsa lütfen yazsın.
|
||
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
vıtes topuuzu cok şahane bulabılsem alırım
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |