![]() |
|
106 xr 1997 model çekiş problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
semih_metin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih_metin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2012 Saat 23:36 |
|
Aracım 106 xr 1.4 75 bg
Aracım ile 20 derecelik bir rampayı 1. viteste kamyon gibi çıkmak zorunda kalıyorum(araçta 4 kişi varken). Araç sürekli vites düşürmemi istiyor. çıkış sırasında garip bir ses geliyor kuş sesi gibi, sorun ne olabilir. Düzenleyen semih_metin - 21 Temmuz 2012 Saat 01:03 |
||
![]() |
||
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
avans vurma sesimi ?
|
||
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
||
![]() |
||
simurg ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
at çöpe onu sen en ıyısı o araca 4 kişi binilmezkı bastan maket gbi bşi zaten ikiye yarılmamıs alahtan
|
||
![]() |
||
semih_metin ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih_metin
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
avans vurma sesi nasıl olur bilmiyorum ama, pek vurma sesi gibi değil, daha çok dişli veya kayış kaçırıyor gibi, ama hangisi bulamıyorum,
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih_metin
|
Yorumun amacını anlayamadım, tutulmayan bir seri yada gerçekten güçsüzbir araç mı?
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Oncelikle sesin uzerine gitmelisin diye dusunuyorum. Kus sesi diye tabi ettigin yukarida bir arkadasimizin da dedigini gibi avans vurma sesi mi? Hic herhangi bir ustaya gosterdin mi? Yorumlari ne oldu? |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semih_metin
|
öncelikle ilgi için teşekkür ederim, bir günde 4 cevap beklemiyordum. İki ustaya gösterdim, biri araçta sorun yok 1.4 motor normal dedi. İkincisi ise beyin sorunlu dedi, hiç bir ciaz bağlamadan, Ben baskı balata olduğunu düşündüm önce, ama aracı viteste çalışmıyor durumda yokuş aşağı bıraktığımda hiç kaçırma yapmıyor. Fren fazla sıkıyordur diye aklımdan geçti , ağva dönüşü bayır aşağı kendi 120 yaptı.(boşta) avansın kontrolü için usta ile görüşeceğim, farklı bir sebeb aklınıza gelir ise paylaşırsanız sevinirim. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |