![]() |
|
ACİLL yardım!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2012 Saat 23:32 |
arkadaşlar yeni farkettim aracımın arka tarafı yamuk duruyor..arkadaş moralın bozulmasın da 1 ay önce gormustum söylemedim dedi.oyle bariz değil ancak 1 cm felan sola yatmış durumda sizce ne olabilir? amortisörü kontrol ettim yağ salma durumu yok sizce sorun ne olabilir arkadaşlar..106 xr
önden bakıldığında sağ arka taraf oluyor arkadaşlar
Düzenleyen GiTaRRa - 04 Haziran 2012 Saat 00:00 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cogu aracta olur o bi tarafa yatma canini sikmaya degmez
Düzenleyen cerci07 - 04 Haziran 2012 Saat 00:01 |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
daha önce yoktu bana zararı yok aslında ancak neden düz durmasın dimi..nedensiz değildir sanırım
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |