![]() |
|
306 S16 Orjinal |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2009 Saat 15:43 |
|
Selam arkadaşlar,
Orjinal bir 306 S16 sahibi oldum bu aracımı komple değiştirmek için aldım bana bu konuda katkısı olacak arkadaşlarımdan destek beklemekteyim, Yarım tavan Martı kapı Body kit ( Gti mı? Farklımı ? ) Angel farlar nasıl daha iyi durur? Jant & Lastik ( 16 mı? 17 mi? ) İç döşeme ( Tavsiye bir yer ) Ve daha yapılabilecek ne geliyorsa aklınıza ne geliyorsa,,, ![]() Düzenleyen HakanGokdemir - 05 Mayıs 2009 Saat 16:41 |
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu konunun altına aracının resimlerini de ekleyebilirsen yardımcı olabilecek arkadaşlar daha etkili olabilir. Resim eklemek için aşağıdaki linki kullanabilirsin.
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
öncelikle aracın hayırlı olsun. gerçekten orjinal imiş :)
Benim şahsi fikrim ; GTI tamponlar , angel farlar & ledli stoplar , 306 GTI jantı , martı kapıya gerek yok diyorum.
iç mekana girilecekse 2 adet spor koltuk arka koltugu deri kaplat. Direksiyon vites topuzu değiş
Motor ; hava filtresi kiti ve güzel bir egsoz..
Yürüyen aksam, koni amortisör ve 3,5 cm yay yeterli olacaktır kanımca..
|
||
![]() |
||
|
Mirak arkadaşım teşekkürler,
GTİ tampon düşünüyorum ama farklısı daha mı iyi olur diye de düşünmüyor değilim, Angel & ledli stopları aldım boyadan çıkınca takılacak, Jant konusunda öneri istiyorum 16 mı 17 mi İç mekanda ise orjinal derili pilot koltukları var ısıtmalı ( sadece döşeme yapılacak az aşınma var) Vites topuzu değiştirdim Motorda hava filtresi kiti mevcut egsoz konusunu düşünmekteyim Yürüyen aksamda spor yay taktı arkadaşım ama markasını bilmiyorum amortisörleride değiştirdi arkadaşım, satılık çıkma Gti tampon var ise talip olabilirim araba haftaya boyaya girecek |
||
![]() |
||
emrs05 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
nerden buldun ya on numara duruyor...
|
||
![]() |
||
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
|
bu farın önünde duran su fiskesimi far yıkamasımı
|
||
honda kinetic 34 FD 074
hundaı h 100 34 ZK 8622 |
||
![]() |
||
|
Far fiskiyesi
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
Resimlerin düzenlemesi yapılmıştır.
Serkan resim ekleme yaparken aşağıdaki linkten yardım alabilirsin...
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|
Güzel olmuş.. Jantları pek beğenmedim. Farları siyah zemin alsaydın keşke..
Böylede güzel tabiiki..
|
||
![]() |
||
|
Siyahı vardı fakat bekleyecek vaktim olmadığından bunları taktırdım buna istinaden jantlar biraz kirlenmiş belkide ondan itici geldi diyecem ama...
bişi diyemiyorum...
|
||
![]() |
||
|
Yok kardeş itici gelen birşey yok.. Ben orjinalciyimde ondan
![]() |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
maşallahı var aracın kazasız belasız sürüşler
|
||
|
||
![]() |
||
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
|
Senmisin mirak orjinalci 206'nı unuttun herhalde :)))))))
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
ledli stoplar 306lara cok yakısıyor masallah bence beyaz tabanlı farlar cok hos orjinali güzel
kazasız belasız güle güle kullan |
||
![]() |
||
emrs05 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2008 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
çok iyi durmuş.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |