![]() |
|
45 Tl Gaz 175 Km |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2012 Saat 15:32 |
S.a arkadaslar. 2002 model 1.4 quiksilver aracım var atiker sıralı lpg takılı. Ne yaptıysam yakıtını düşüremiyorum sizce normalmidir verecegim rakamlar, 45 tllik gaza 175 km yol yapıyorm sehirici istanbul trafiginde . Gazı opetten alıyorm litresi 2,67 tl filtreler yaglar aklınıza ne gelirse değiştirdim ama düşmüyor
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha dusmesinin bence imkanı yok.degerler cok normal.keske benim arabada öyle yaksa...15 lik cant varsa egzoz varsa yakar.benden sana tavsiye sakın cok yakıyor diye ayarlarını elletme sonradan cok pişman olursun
|
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
![]() ![]() ![]() ![]() |
yok be kardes abart fln hiç bişey yok arabamda 13 jant var
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araç 30 - 32 kuruş civarı yakıyor şehir içinde ya nasıl çok mu aşırı?yağ filtre gaz filtresi buji hepsi eni sayılır.kullanım normal. sert kullanmıyorum 1. vites kalkış 2. vites 3 km 3. vites 40 - 50 km gibi hızlarla kullanıyorum.2000 deviri çok geçmeden kullanıyorum.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |