![]() |
|
peugeot 106 quicsilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
çule ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2012 Saat 18:57 |
arkadaşlar bende peıugeot 106 quıcsilver var. aracım lpg li ama benzinde çalıştığı zaman devir saati sürekli yükselip alçalıyor ve hareket halindeyken tabiri cayizse kerkiniyor ve araç kendini kasıyor bazende rahatlıyor ve bir anda hızlanıyor...bu sorunumu çözen bi usta bulamadım...benzin pompasını ölçtürdüm iyi çıktı,enjektör arızası dediler onlarda da bi sorun yok,rölanti sensörü dediler onu değiştirdim yinede sorun ortadan kalkmadı...bu sorunu nasıl çözerim bana yardımcı olursanız çok sevinirim...pisikolejim bozuldu artık bu sorundan...
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
potansiyelmetre dostum benım aracımdada vardı aynı sorun değiştirdim bitti kesildi:
potansıyelmetre gaz tepkisidir..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
çule ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2012 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
yarın onu değiştiricem sorun kalkar inş. maliyeti nekadar onun peki ?
|
|
![]() |
|
estair ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
map sensörünü bi gözden gecirmek iyi olur dostum
|
|
106 xr 1994
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |